Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

Video werkt! Ben jij al begonnen? | workshop

Social Abonnement

Dinsdag 15 mei 2018 van 15:00 tot 18:00 (CEST)

Video werkt! Ben jij al begonnen? | workshop

Ticketinformatie

Tickettype Verkoop eindigt op Prijs Servicekosten BTW Aantal
Workshop en begeleiding bij de montage en verspreiding 15 mei 2018 € 145,00 € 6,07 € 31,72

Deel Video werkt! Ben jij al begonnen? | workshop

Evenementdetails

Ben je nou nog niet begonnen met video voor je sociale media? Uhhh, nee. 

Je wil wel, maar het is je niet gelukt om verschillende redenen. Geen tijd, geen camera en microfoon. Je vindt het moeilijk om een onderwerp te verzinnen of je kijkt niet graag naar jezelf en vindt het spannend. 

Sorry, maar het moet!
Je kunt genoeg redenen verzinnen om het niet te doen. Maar toch moet je eigenlijk gewoon beginnen. Online video is een onmisbaar onderdeel van je contentstrategie. Video's vallen op. Je neemt simpelweg meer ruimte in op de tijdlijn. De kijker heeft direct een beeld van je.

Wij helpen je graag met het starten en zoeken samen naar jouw stijl. De uitdaging is namelijk het maken van een video die precies bij jou past. Menselijke communicatie is tenslotte de nieuwe maat! 


Mogen wij je helpen?
Kom naar onze video workshop en samen maken we jouw eerste video. Ter voorbereiding bepalen we samen alvast het onderwerp en  wer jij alvast tekst en andere zaken uit. Onze doelstelling is dat je naar huis gaat met je video gemonteerd en al. Is de montage toch niet gelukt? Dan hebben we na de workshop nog contact en begeleiden we je op afstand met de montage en verspreiding van je video. De workshop wordt gehouden op 14 november as in Rotterdam. Je kunt kiezen of je de middag of de avond aanwezig bent.

Over de trainers/organisator:
Deze training wordt gegeven door Anke van der Sluis van Social Abonnement en Bart Moree van NOBLY.

Anke is communicatie adviseur en helpt grote en kleine organisaties met het (door)ontwikkelen van hun online communicatie. Ze helpt vooral anderen met vloggen maar vlogt af en toe zelf. Kijk maar hier. 

Bart is de eigenaar van NOBLY communicatie & creatie en dol op video. Hij is tevens cameraman en erg goed voor de camera. Kijk maar. Het is een video uit 2015 maar nog steeds actueel!

Schikt deze datum niet? Laat het ons weten via: hallo@viceversacommunicatie.nl. 

 

 

Heb je vragen over Video werkt! Ben jij al begonnen? | workshop? Neem contact op met Social Abonnement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

Waar en wanneer


Rotterdam
Centrum
Rotterdam
Nederland

Dinsdag 15 mei 2018 van 15:00 tot 18:00 (CEST)


  Aan mijn agenda toevoegen

Organisator

Social Abonnement

Praktische professionele hulp waarmee jij je online media kunt professionaliseren. Dat is Social Abonnement.

Wij geloven in:

Jou |
Jij en jouw organisatie zijn uniek. Je medewerkers, je klanten kiezen voor jou omdat....? Het unieke van jou, van jullie gaan we samen ontdekken en centraal zetten in je communicatie. Communicatie die het liefst niet alleen gaat over je product of dienst maar over de mensen erachter. Jou dus!

Organisch bereik en groei | Groei gaat vanzelf als je de natuur zijn gang laat gaan. We gebruiken sociale media waarvoor ze gemaakt zijn namelijk: het onderhouden van relaties en interactie met je volgers, je community. Lukt het je niet om relevante content aan te bieden dan word je gedwongen om meer te gaan adverteren.

Mond-tot-mond reclame | Fans en ambassadeurs die vertellen hoe goed je bent. Deze vorm van communicatie blijft veruit de meest effectieve vorm van reclame die er is. Sociale en andere online media versterken deze reclame enorm met een groot online podium. Inspirerende communicatie, waarbij je vertelt waarom je doet wat je doet (Golden Circle van Simon Sinek) is een van de ontstekingsmechanismen van de mond-tot-mond reclame.

Contentmarketing | De interesses en behoeften van de klant staan centraal in je communicatie. Je helpt je doelgroep voortdurend met oplossen van hun problemen in je communicatie. Je biedt content aan de relevant is voor je doelgroep waarmee je hun aandacht gaat verdienen.

Gewoon doen en al doende verbeteren | Start en stuur al doende bij. Vooraf kun je niet alles voorzien. Starten en gedurende het proces bijsturen en verbeteren zijn elementen voor het succes. Just do it! Wij helpen je op weg door: je te helpen bij het maken van je content - de video's, foto's, teksten etc - , je de nodige kennis te geven en je te helpen met het maken van een achterliggende strategie.

Vertrouwen | Vertrouwen en verbinding zijn ontzettend belangrijk in het verkoopproces. Vertrouwen winnen vraagt om menselijke communicatie, echtheid, oprechte interesse en kwetsbaarheid.

Ik hoop je binnenkort te ontmoeten tijdens een van onze workshops of webinars.


Anke van der Sluis
Social Abonnement


Meer over mij lees je via http://www.viceversacommunicatie.nl/over-ons/

  Contact opnemen met de organisator
Video werkt! Ben jij al begonnen? | workshop
Evenementen in Rotterdam Cursus Zakelijk

Log in of meld je aan

Je kunt deze tickets alleen in termijnen betalen als je een Eventbrite-account hebt. Log in of meld je aan voor een gratis account om door te gaan.