€ 0 – € 120,18

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Rotterdam

#workmode

Boomgaardsstraat 32

Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Ben je nou nog niet begonnen met video voor je sociale media? Uhhh, nee.
Je wil wel, maar het is je niet gelukt om verschillende redenen. Geen tijd, geen camera en microfoon (dat hoeft ook niet), moeilijk om een onderwerp te verzinnen, je kijkt niet graag naar jezelf en/of je vindt het spannend.

Sorry, maar het moet!
Je kunt genoeg redenen verzinnen om het niet te doen. Maar toch moet je eigenlijk gewoon beginnen. Als je actief bent op sociale media kun je niet om video heen. Video's vallen op, je neemt simpelweg meer ruimte in op de tijdlijn. Ook ben je erg zichtbaar. De kijker heeft direct een beeld van je.

Wij helpen je graag met het starten en zoeken samen met je naar je eigen stijl. De uitdaging is namelijk het maken van een video die precies bij jouw past en waarin je jezelf goed laat zien. Dus niet al te gelikt en nep. Menselijke communicatie is de nieuwe maat! Laat dus zien dat jij mens bent en je organisatie uit mensen bestaat. Het hoeft niet prefect - dat is niemand immers.

Mogen wij je helpen?
Kom naar onze video workshop en samen maken we een video voor je sociale media kanalen.
Ter voorbereiding krijg je huiswerk en denk jij vast na over een onderwerp van de video. Onze doelstelling is dat je naar huis gaat met je video gemonteerd en al. Is de montage toch niet gelukt? Dan hebben we na de workshop nog contact en begeleiden we je op afstand met de montage en verspreiding van je video.

Over de trainers/organisator:
Deze training wordt gegeven door Anke van der Sluis van Social Abonnement en Bart Moree van NOBLY.

Anke is communicatieconsultant en helpt grote en kleine organisaties met het (door)ontwikkelen van hun online communicatie. Ze helpt vooral anderen met vloggen maar vlogt af en toe zelf. Kijk maar hier.

Bart is de eigenaar van NOBLY communicatie & creatie en dol op video. Hij is tevens cameraman en erg goed voor de camera. Kijk maar. Het is een video uit 2015 maar nog steeds actueel!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Rotterdam

#workmode

Boomgaardsstraat 32

Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen