Gratis

Vier de Nacht

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Tolhuistuin

3 Tolhuisweg

1031 CL Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Een magisch programma waarin we de Nacht vieren. Kom naar het vuur en laat je verleiden tot oude en nieuwe rituelen.

Over dit evenement

Lang geleden vierden we oogstfeesten en hadden we vruchtbaarheidsrituelen. Daarna kwamen tal van religieuze feesten en gebruiken. En wij? Wat vieren wij?

Samen met Zinnig Noord creëren negen masterstudenten van de Bildung Academie een magisch programma waarin we de Nacht vieren. De nacht die altijd terugkomt, vol beloften en geheimen.

Kom naar het vuur en laat je verleiden tot oude en nieuwe rituelen. Beleef een avontuur in de nachtcarrousel, dans je longen uit je lijf bij de Silent Disco, geniet van een kerstverhaal en doe een wens onder een eeuwenoude boom. De nacht is nog niet om.

Inloop vanaf 19.45. Neem je oortjes / headphones mee! En als het regent een paraplu.

Vier de Nacht vindt plaats in samenwerking met de Tolhuistuin. Locatie is het Tuinhuis, in de Tuin. Navigeer: Tolhuisweg 3.

Zinnig Noord is een open community rond zingeving. Een plek om diepgang en inspiratie te vinden en om inspirerende mensen te ontmoeten. De kunst van het leven staat centraal in zingevingsavonden en diepzinnige diners, in leergangen, leesclubs en kinderprogramma's. Meer info: zinnignoord.nl

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Tolhuistuin

3 Tolhuisweg

1031 CL Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen