Vignerons du Terroir 2020 (Professionals)

Evenementdetails

Locatie

Locatie

Wijn- en eetbar Most

191 Brusselplein

3541 CH Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement
Vignerons du Terroir is dé nieuwe champagnebeurs voor professionals en wijnliefhebbers. Proef de mooiste kwaliteitschampagnes in Nederland.

Over dit evenement

UPDATE! Dit evenement is verzet naar voorjaar 2021. momenteel als uitgangsdatum 5 april 2021. de exacte datum wordt nog bekend gemaakt.

-----------------------------------------------------------------------------------------------

De eerste editie van Vignerons du Terroir komt eraan! Maandag 26 oktober is het zover. Koop nu je kaartje voor een van de twee uur durende sessies en proef hoge kwaliteit champagnes van kleine champagnehuizen.

De vijf importeurs die de proeverij verzorgen leggen je alles uit over de wijnen die ze verkopen. Deze proeverij is uitsluitend voor sommeliers, inkopers en eigenaren van een horecabedrijf of wijnspeciaalzaak die interesse hebben in de vignerons champagnes.

Bloggers en pers kunnen contact opnemen met de organisatie via: pr@vignerons-du-terroir.com. Wijnliefhebbers zijn welkom om in de avond te komen proeven en kunnen hun kaartje via deze link kopen.

LET OP:

In verband met de coronamaatregelen en beperkte ruimte willen we je vragen om met maximaal 2 personen van één bedrijf te komen. Zo heeft iedereen de mogelijkheid om Vignerons du Terroir te bezoeken.

Delen met vrienden

Locatie

Wijn- en eetbar Most

191 Brusselplein

3541 CH Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen