Vignerons du Terroir 2023 (Consumenten)

Venster Acties

Vignerons du Terroir 2023 (Consumenten)

Vignerons du Terroir is dé champagneproeverij waar je als wijnliefhebber de mooiste kwaliteitschampagnes van Nederland proeft.

Door Vignerons du Terroir

Waar en wanneer

Datum en tijd

zo. 1 okt. 2023 15:00 - 19:00 CEST

Locatie

ConcertLab 1a Servaasbolwerk 3512 NK Utrecht Netherlands

Beleid voor refunds

Restituties tot 30 dagen voor evenement
Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Over dit evenement

  • 4 uren
  • eTicket voor mobiel

De derde editie van Vignerons du Terroir komt eraan! Zondag 1 oktober is het zover. Registreer je als wijnliefhebber en proef de beste en lekkerste champagnes van kleine champagnehuizen. De consumentensessie is te bezoeken van 15.00 tot 19.00 uur. Wij zorgen voor wat kleine hapjes. 🍴

Dit jaar doen er onder meer de volgende champagne-importeurs mee: Dis Donc Champagne, Champagne Moutardier Nederland, Champagne Source, Halfes, Meer Bubbels, Mrs. Champagne, Pierre Ache, Puike Wijnen, Tasty Sparkling. De organisatie is nog in gesprek met nieuwe importeurs. We verwachten dat er bijna honderd champagnes te proeven zijn. Natuurlijk staan er ook weer verschillende ratafia’s en Coteaux Champenois-wijnen op tafel. Kortom, echte kwaliteitswijnen van kleine producenten (vignerons).

Vignerons du Terroir 2023 vindt plaats bij het ConcertLab in Gasthuis Leeuwenbergh in Utrecht. Je kunt de auto in de buurt parkeren of vanaf het station in ongeveer 20 minuten, dwars door de oude binnenstad van Utrecht, naar de proeverij lopen.

Let op: deze proeverij vindt op zondagmiddag plaats van 15.00 tot 19.00 uur.

Bloggers en pers kunnen contact opnemen met de organisatie via: pr@vignerons-du-terroir.com. Horeca professionals zijn welkom om overdag de champagnes te komen proeven en kunnen hun kaartje via deze link reserveren.

Veelgestelde vragen

Wat is de minimumleeftijd voor Vignerons du Terroir?
Zijn de grote merken ook vertegenwoordigd?
Welke champagnehuizen zijn er vertegenwoordigd op de VDT?
Is het verplicht dat ik vooraf een kaartje koop?
Is er genoeg tijd om alles te proeven?
Ik heb mijn tickets gepersonaliseerd maar wil een naam op het ticket wijzigen. Kan dat?

Over de organisator

Georganiseerd door
Vignerons du Terroir

Vignerons du Terroir is hét champagne-evenement van het najaar. Hier proef je de champagnes van verschillende Nederlandse importeurs die één ding gemeen hebben: ze hebben allemaal een grote voorliefde voor kleine wijnfamilies. De vigneron indépendant (onafhankelijke wijnboer) die zijn wijngaarden, terroir en talent vertaalt naar een eigen, authentieke stijl champagnes.