Vignerons du Terroir 2023 (Professionals)

Venster Acties

Vignerons du Terroir 2023 (Professionals)

Vignerons du Terroir is dé champagneproeverij waar je als wijnprofessional de mooiste kwaliteitschampagnes van Nederland ontdekt en proeft.

Door Vignerons du Terroir

Waar en wanneer

Datum en tijd

zo. 1 okt. 2023 11:00 - 16:00 CEST

Locatie

ConcertLab 1a Servaasbolwerk 3512 NK Utrecht Netherlands

Over dit evenement

  • 5 uren
  • eTicket voor mobiel

De derde editie van Vignerons du Terroir komt eraan! Zondag 1 oktober is het zover. Registreer je voor de professionals-sessie en proef hoge kwaliteit champagnes van kleine champagnehuizen.

Dit jaar doen er onder meer de volgende champagne-importeurs mee: Dis Donc Champagne, Champagne Moutardier Nederland, Champagne Source, Halfes, Meer Bubbels, Mrs. Champagne, Pierre Ache, Puike Wijnen, Tasty Sparkling. De organisatie is nog in gesprek met nieuwe importeurs. We verwachten dat er bijna honderd champagnes te proeven zijn. Natuurlijk staan er ook weer verschillende ratafia’s Coteaux Champenois-wijnen op tafel. Kortom, echte kwaliteitswijnen van kleine producenten (vignerons).

Vignerons du Terroir 2023 vindt plaats bij het ConcertLab in Gasthuis Leeuwenbergh in Utrecht. Je kunt de auto in de buurt parkeren of vanaf het station in ongeveer 20 minuten, dwars door de oude binnenstad van Utrecht, naar de proeverij lopen.

Deze proeverij is voor wijnprofessionals, sommeliers, inkopers en eigenaren van een horecabedrijf of wijnspeciaalzaak die interesse hebben in champagnes van vignerons. Bloggers en pers kunnen contact opnemen met de organisatie via: pr@vignerons-du-terroir.com.

Ben je wijnliefhebber? Dan ben je meer dan welkom tijdens de consumentensessie. Koop je tickets hier.

Veelgestelde vragen

Wat is de minimumleeftijd voor Vignerons du Terroir?
Is er genoeg tijd om alles te proeven?
Zijn de grote merken ook vertegenwoordigd?
Welke champagnehuizen zijn er vertegenwoordigd op de VDT?
Ik heb mijn tickets gepersonaliseerd maar wil een naam op het ticket wijzigen. Kan dat?

Over de organisator

Georganiseerd door
Vignerons du Terroir

Vignerons du Terroir is hét champagne-evenement van het najaar. Hier proef je de champagnes van verschillende Nederlandse importeurs die één ding gemeen hebben: ze hebben allemaal een grote voorliefde voor kleine wijnfamilies. De vigneron indépendant (onafhankelijke wijnboer) die zijn wijngaarden, terroir en talent vertaalt naar een eigen, authentieke stijl champagnes.