€ 23,36

Villa Thalia in Concert: Tino Martin

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Villa Thalia

Kruiskade 31

3012EE Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Welkom bij Villa Thalia in Concert! Op vrijdag 27 maart live op het podium: TINO MARTIN! Een avond vol live muziek, hits en gezelligheid. Zing jij uit volle borst mee met alle hits? Haal dan snel je kaartjes!Villa Thalia is een unieke en sfeervolle locatie in Rotterdam. De opstelling maakt het een ideale locatie voor ‘Villa Thalia in Concert’en maakt de belevenis van een live optreden compleet!

Tickets:
Tickets voor ‘Villa Thalia in Concert: Tino Martin’ zijn hier verkrijgbaar voor €20,- exclusief servicekosten.

Groepen:
Wilt u reserveren voor een groep, zoals bijvoorbeeld een bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest? Neem voor de mogelijkheden contact op met: 0102142547 of info@thepartygroup.nl

Adres:
Villa Thalia
Kruiskade 31
3012 EE ROTTERDAM

Bereikbaarheid:
Villa Thalia is gelegen naast parkeergarage Interparking op de Kruiskade. Reis je met het openbaar vervoer? Uitstappen bij metrohalte Stadhuis of tramhaltes Stadhuis of Weena. Villa Thalia ligt op 5 minuten loopafstand van Rotterdam Centraal station.

Openingstijden:
Villa Thalia in Concert: Tino Martin’ beleef je tussen 19.00 en 23.00 uur. Om 18:00 uur gaan de deuren open. Na 23.00 ben je van harte welkom om door te feesten in Club Villa Thalia.

Disclaimer:
Villa Thalia maakt foto’s voor promotiedoeleinden. Sta jij op de foto, maar wil je dit niet? Stuur een e-mail naar marketing@thepartygroup.nl. Vermeld de datum waarop de foto gemaakt is, de locatie en voeg een kopie van de foto toe. Je foto wordt direct verwijderd.
Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Villa Thalia

Kruiskade 31

3012EE Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen