Gratis

Vinyasa Yoga in Terborg

Evenementdetails

Deel dit evenement
Locatie

Locatie

Yogacentrum Terborg

IJsselweg 41b

7061XV Terborg

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Op woensdagochtend kan je in Terborg terecht voor een verkwikkende les Vinyasa Yoga. Deze lessen Vinyasa Yoga in Terborg richten zich naar alle niveaus en leeftijden. Bij Vinyasa Yoga of Flow Yoga beweeg je in een vloeiende manier van de ene houding naar de andere, op het ritme van je adem. Deze vloeiende bewegingen brengen je in een ontspannen en meditatieve staat.

Bij Vinyasa Yoga werk je niet alleen op soepelheid, maar ook op kracht en uithoudingsvermogen. Ook de adem is hierin een belangrijk element. Verschillende ademhalingsoefeningen en het observeren van de adem leren je hoe je je adem kan gebruiken om spanningen los te laten en je te blijven concentreren.

Je bent even in je eigen wereldje, los van verplichtingen en spanningen. En je verlaat de les energiek en ontspannen, klaar om de rest van de week te beginnen!

De lessen worden gegeven door Dorien Bortels, een ervaren gevorderde yoga docente (RYT500) met ervaring in het lesgeven in India.

Dorien biedt ook Hatha Yoga in Doetinchem en Terborg en Yin Yoga in Terborg. Voor een volledig overzicht van het aanbod en de prijzen, neem eens een kijkje naar de website voor Yoga in de Achterhoek.

Bij Yoga & Wellness ben je niet gebonden aan 1 les op 1 locatie, maar kan je aan alle lessen deelnemen met hetzelfde abonnement. Probeer de eerste 3 lessen uit aan lager tarief (5 Euro per les) zodat je eerst kan kennismaken met de locatie, de lessen en de docente.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Yogacentrum Terborg

IJsselweg 41b

7061XV Terborg

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen