VIP-bijeenkomst in Holiday Inn Express Amsterdam-North Riverside

Venster Acties

VIP-bijeenkomst in Holiday Inn Express Amsterdam-North Riverside

MeerBusiness Amsterdam

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

Motorkade 1 1 Motorkade 1021 JP Amsterdam Netherlands

Kaart en routebeschrijving

Zo werkt het

Over dit evenement

U bent van ons gewend dat we voorop lopen in de ontwikkeling van een zakenplatform. Graag willen wij onze InnerCircles onder de aandacht brengen. U kan op een InnerCircle bijvoorbeeld een hulpvraag stellen waar iedereen voor je mee gaat denken! Is een hele andere manier van netwerken, die zeer effectief is. Betekent dat je nu al kan nadenken over wat je zou willen bereiken (klanten, netwerk, advies enz.). Het is een interactieve sessie!

Wilt u andere business-owners ontmoeten die naast hun kennis en kunde? Op basis van kwaliteit en exclusiviteit willen wij toegevoegde waarde bieden. Mooie locaties voor onze netwerkbijeenkomsten waarbij verbinding en samenwerken centraal staan.

Bent u ook ondernemer of directeur die minimaal 5 medewerkers heeft én serieus geïnteresseerd is in een lidmaatschap van MeerBusiness Amsterdam meldt u zich dan aan en u bent van harte welkom!

15:30 – 16:00 Inloop en ontvangst

16:00 – 16:05 Ontvangst

17:00 – 17:30 Netwerken onder genot van hapje / drankje

Over Holiday Inn Express Amsterdam-North Riverside

Holiday Inn opende in juni 2020 in Amsterdam-Noord haar grootste Express hotel van de BeNeLux. Het Holiday Inn Express Hotel telt maar liefst 438 hotelkamers en beschikt daarnaast over werkplekken, vergaderruimtes en een restaurant. Hierdoor is het hotel voor zowel zakelijke bezoekers als toeristen interessant. Aan het IJ, op het herontwikkelde bedrijfsterrein de Overkant zal het hotel een mooie aanvulling zijn op evenementenlocaties als De Kromhouthal.

Het Holiday Inn Express hotel heeft een andere insteek dan normale Holiday Inn hotels. De focus bij de Express hotels ligt voornamelijk op de kamers in plaats van vergaderruimtes. “Het Holiday Inn Express hotel in Amsterdam-Noord beschikt daarentegen wel over vergader- en meeting ruimtes”, zo vertelt Odyssey Hotel Group-CEO Rick van Erp. “Op het omliggende bedrijventerrein vestigen zich namelijk vele start-ups en creatieve industrieën die intern vaak niet over formele vergaderruimtes beschikken. Voor hen zijn de meeting rooms een uitkomst.”

Afbeelding van VIP-bijeenkomst in Holiday Inn Express Amsterdam-North Riverside
Afbeelding van VIP-bijeenkomst in Holiday Inn Express Amsterdam-North Riverside