Gratis

Virtual Team Leiderschap Challenge

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Nyenrode Business Universiteit

25 Straatweg

3621 BG Breukelen

Netherlands

Kaart bekijken

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Heb je interesse om het Teamleiderschap Programma te volgen? Wil je weten hoe je teamplayers wakker schudt en eindelijk écht samenwerkt binnen jouw team? Hoe je blijft leren, groeien, innoveren als groep? Dan is de Online Team Leiderschap Challenge van Nyenrode Business Universiteit iets voor jou.

Voor iedereen met een actuele vraag rond (zelfsturende) teams binnen profit of non-profit organisaties.

De opzet: 5 dagen via een besloten Facebook groep

Je hoeft je niet voor te bereiden. Duur van de online challenge is 5 dagen: maandag 26 juni t/m vrijdag 30 juni. Elke dag krijg je een opdracht die je helpt jouw (dream)team te versterken en natuurlijk jouw rol als aanjager daarvan. Aan het einde van iedere dag vragen we je kort jouw ervaring te delen in de besloten groep. Hoeveel tijd dit kost hangt af van jouw ambitie en kan wisselen van 5 min. tot een anderhalf uur.

Als je wilt dan kun je tussendoor vragen stellen. Van ons krijg je in ieder geval reactie, misschien van andere leden uit de groep ook. Alleen meekijken naar de opdrachten en zelf niets doen mag ook. De opdrachten kun je later zelf gebruiken in jouw werk met jouw team.

Wil je het intensief (en ook effectiever) maken, dan kun je tevoren andere teamleden vragen om ook mee te doen. Zo heb je een gratis team-interventie!

We werken vanuit een besloten Facebook groep.

Vragen over de Challenge of meer informatie over de Masterclass Teamleiderschap?

Vragen over deelname aan deze gratis Virtual Challenge? Stuur dan een bericht naar tl@nyenrode.nl. Contactpersonen zijn Jeanine Jansen (programma-manager en docent) en Bregje Spijkerman (teamcoach en kerndocent). Meer informatie over het Teamleiderschap programma? Neem een kijkje op www.nyenrode.nl/team.


Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Nyenrode Business Universiteit

25 Straatweg

3621 BG Breukelen

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen