Virtuele Live training Snellezen, Mindmappen en Geheugen

Venster Acties en details

Verkoop beëindigd

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement
In deze ééndaagse training ontdek je alle technieken om informatie sneller op te nemen, te verwerken en onthouden.

Over dit evenement

Om ons werk te kunnen doen moeten we eerst kennis opnemen, verwerken en reproduceren. We moeten alle e-mails, PDF bestanden en memo’s lezen, de vergadingen bijwonen etc. Per dag besteden we gemiddeld 4 uur per dag aan het opnemen en verwerken van informatie. 

Er zijn drie grote uitdagingen waar de meesten van ons tegenaan lopen:

 We lezen te langzaam om alles te kunnen lezen

 Het gevolg is dat we teksten maar half lezen of soms zelfs volledig negeren. Per definitie wordt dan informatie over het hoofd gezien.  Wat voor effect heeft dit op de beslissingen die gemaakt worden?

 

-  We zijn snel afgeleid

De meeste mensen dwalen tijdens het lezen makkelijk af en komen er aan het eind van de pagina achter dat ze eigenlijk geen idee hebben waar het stuk over gaat. Per dag verliezen we 2.1 uur aan afleidingen. Hierdoor blijft er minder tijd over voor het uitvoeren van de kerntaken.

 

-  We kunnen informatie niet onthouden

Binnen een dag vergeten we 70% van de informatie die we aangeboden krijgen. Binnen een week is dit opgelopen tot ongeveer 80%. Wat voor nut heeft het om een artikel te lezen waarvan na een week minder dan 20% gereproduceerd kan worden? 

In deze ééndaagse training ontdek je alle technieken om informatie sneller op te nemen, te verwerken en onthouden, zonder dat dit ten koste gaat van het tekstbegrip of nuances.

De methode is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en omvat 8 breinprincipes, die ervoor zorgen dat het verwerken van informatie sneller, makkelijker en efficiënter gaat.

Daarnaast behandelen we verschillende technieken, om niet meer afgeleid te raken en informatie langer te onthouden.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen