€ 83,49

Vision boarden voor 2020

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

De Fabriek Wergea

31 Fricoweg

9005 PC Wergea

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Een dagje vision boarden voor 2020 met like minded mede-onderneemsters: waar droom jij van en wil je realiteit maken in het nieuwe jaar?

Over dit evenement

Doe je mee, een dagje vision boarden voor 2020?

Op 7 januari 2020 organiseren wij een dag speciaal voor mede-onderneemsters. Vrouwelijke ondernemers die houden van visualiseren, doelen stellen, vanuit hun intuïtie ondernemen. Vrouwen die iets moois willen toevoegen aan de wereld en ervan houden om zich te verbinden met en laten inspireren door gelijkgestemde onderneemsters. En vol voor hun dromen willen gaan!

Tijdens deze dag gaan we het volgende doen:

  • Jouw vision board voor 2020 voor je bedrijf maken: waar wil je in het nieuwe jaar aandacht aan schenken? Dit doen we uiteraard ieder voor zich :)
  • Samen geleid mediteren, in een prachtige sfeervolle ruimte
  • Heerlijk en gezellig lunchen
  • In stilte wandelen, in de groene en authentieke omgeving van het Friese Wergea
  • Yoga nidra, waarbij je jouw intentie voor 2020 nog sterker verankert
  • Kennismaken en gedachten uitwisselen met like-minded vrouwelijke onderneemsters uit het Noorden. We halen op deze dag het beste in elkaar naar boven!

Onze intentie voor deze dag

We willen er met dit ontspannen en inspirerende programma voor zorgen dat je heel dicht bij jouw kern komt en blijft. Dat je jouw dromen voor je kunt zien en weet waar je aandacht aan wilt besteden in 2020. En dat je tegelijkertijd kennismaakt met like minded vrouwelijke onderneemsters in het Noorden. Wie weet wat voor moois dit allemaal voor je op gaat leveren? Eén ding weten we zeker: een magische kick-off van jouw bedrijf in 2020!

Tijd en locatie

De dag duurt van 9.45 uur tot ongeveer 15.30 uur. Een complete dag voor jezelf en jouw bedrijf dus, waar je je heerlijk in mag onderdompelen! We organiseren dit evenement in De Fabriek in het mooie Friese Wergea. Hier hebben we zowel de ruimte om creatief aan de slag te gaan, als te mediteren en yoga te doen. Én om heerlijk te lunchen en even van de natuur te genieten. Een hele geschikte plek dus!

Over de organisatoren

Dit evenement wordt georganiseerd door Marinke Oud (Lichtavontuur) en Sanne Plantinga (De Moederacademie). Beide onderneemsters die werken vanuit hun zielsmissie. En gek zijn op vision boarden, hun bedrijf laten groeien, meditatie, lekker eten en yoga. Deze dag is dus minstens zo mooi voor onszelf. ;) Maar hoe meer gelijkgestemde zielen, hoe meer vreugd!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

De Fabriek Wergea

31 Fricoweg

9005 PC Wergea

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen