€ 15 – € 60,50

Visualiseer je nieuwe horizon

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Balans kinderboerderij De Veenweide

Vedelaarpad 53

3766 CM Soest

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
In één dag visualiseer je je nieuwe horizon en heb je een stappenplan om daar te komen.

Over dit evenement

Dit jaar is een bijzonder jaar. Onze dagelijkse gang van zaken is door corona veranderd. Of je nu een druk sociaal leven had met een goede baan/eigen onderneming of dat je in een periode had waar het minder goed met je ging door burn out, depressie of wat voor omstandigheid dan ook, het heeft voor ons allemaal gevolgen gehad. Tijdens de corona-periode zijn we letterlijk tot stilstand gebracht. Voor de een is de ratrace abrupt gestopt en bij een ander die juist wilde opbouwen, werd dit onmogelijk gemaakt doordat we thuis moesten blijven.

Je kunt je vinger er misschien niet helemaal opleggen, maar van binnen voel je dat het anders mag, dat je het graag anders wilt. Bijdragen met je werk aan de maatschappij, eindelijk voor jezelf beginnen, een sabbatical nemen, zinvolle dagbesteding voor jezelf creëren, etc.

Het is alsof je op een kruispunt staat en je geen idee hebt welke richting je op wilt. Je weet dat je iets moet doen, dat heb je een aantal keer tegen jezelf gezegd. Je wil niet meer op de oude voet verder, dat is je ook wel duidelijk geworden. Maar hoe dan?

Herkenbaar? In één dag onderzoek je aan de hand van creatieve oefeningen wat jouw nieuwe horizon wordt. Je ontdekt wat jij nodig hebt en wat jouw diepste verlangen is. Aan het einde van de dag heb je een schilderij gecreëerd dat jouw nieuwe horizon visualiseert en heb je je stappenplan klaar om daar te komen.

Praktische informatieHybride workshopJe kunt online en fysiek deelnemen. Als je online deelneemt, zorg je zelf voor je materialen (zie hieronder bij materialen). Je hebt ook een computer (of tablet) nodig met internetverbinding.Een ticket voor online deelname kost €21,00, incl. BTW. Een ticket voor fysieke deelname bedragen €60,50, incl. BTW.De online deelnemers zullen alleen mij zien en af en toe de deelnemers die daar geen bezwaar tegen hebben.

Materialen

- Je kunt je eigen materialen meenemen als je die hebt. Je hebt nodig: een canvas (mag ook papier zijn), (veld)ezel, kwasten, verf, een potje voor water, een palet (of bordje). Als je online deelneemt: oude tijdschriften, lijm, schaar.

- Als je geen materialen hebt, kun je dit bij je aanmelding aangeven, dan kun je materialen van mij gebruiken. Dit kost €15,00, incl. BTW. Koop hiervoor een aparte ticket.

- Er zijn geen ezels aanwezig, neem deze mee of werk op een tafel.

- Je mag uiteraard ook werken met andere materialen: mixed media, pastelkrijt, houtskool. Wat jij fijn vindt. Neem die dan zelf mee.

Catering

- Vega(n) lunch, koffie en thee zijn bij de prijs inbegrepen.

Verder

- Tijdens de dag zul je voornamelijk je eigen proces doorlopen. Je mag delen met de andere deelnemers wat jou bezighoudt, maar dat hoeft niet.

- We hebben een rustige ruimte aan de rand van het terrein waar geen bezoekers komen, waar door de weeks dagbesteding wordt gehouden door Begeleiding in Balans.

- Als je met OV komt, laat het weten, dan zorg ik dat je opgehaald wordt van station Soest-Zuid.

- In verband met corona gelden de volgende spelregels:

o Mocht je ziek of verkouden zijn (of iemand uit je huishouden), kun je niet fysiek maar online deelnemen.

o Er zijn maximaal 5 fysieke plaatsen beschikbaar.

o De locatie is verplicht een lijst van voor- en achternamen en adressen te registreren. Zij zullen dit alleen gebruiken indien er door GGD om gevraagd wordt, verder wordt er niets met deze gegevens gedaan. Bij online deelname worden je gegevens uiteraard niet aan de locatie doorgegeven.

o Desinfecteer bij binnenkomst je handen.

o Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog.

o Gebruik papieren zakdoekjes.

o Raak andere deelnemers niet aan.

o Volg aanwijzingen op van het personeel.

Ik zie er naar uit om met je mee te lopen naar jouw nieuwe horizon!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Balans kinderboerderij De Veenweide

Vedelaarpad 53

3766 CM Soest

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen