€ 221,42 – € 315,80

Visualiseren in je professionele omgeving - zakelijk tekenen

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Ask-It

Ham

Ham 175

9000 Gent

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Open Opleiding - Download hier de volledige folder


"Visualisatie schept duidelijkheid in je communicatie"Deze opleiding bood me een aaneenschakeling van verwondering en inzichten m.b.t. de fun en meerwaarde van visualisatie. Knap hoe Karl vanuit een innerlijke passie, vakmanschap en hoge betrokkenheid met elke deelnemer, ieder op een laagdrempelige manier er toe kon bewegen om zelf ongedwongen te experimenteren met het beschikbaar gestelde kwaliteitsmateriaal. De dag begonnen als totale leek en geëindigd met een concrete eigen creatie. Bemoedigend, zinvol en leuk ! " - Marc Swerts - Trainer/CoachWat is visualisatie?

Visualisatie is een manier om inhoud uit te beelden. Of het nu gaat om presentaties, workshops, coachingsessies, trainingen of vergaderingen. Met visualisatie ga je met impact presenteren en communiceren. En visualisattie kun je leren...


De voordelen van visualisatie?

  • Het is leuk

  • Het vergemakkelijkt communiceren in training, coaching en faciliteren

  • Het versterkt het geheugen

  • Efficiënt oplossingsgericht denken

  • Je kunt het gemakkelijk leren

  • Je kunt het overal oefenen en toepassen

  • Je interventies worden boeiend

Waarom visualisatie?

Visualisatie is een antwoord op neurologische principes. Het uitgangspunt is dat het leren/communiceren is gebaseerd op de werking van het brein. Het brein is een belangrijke leermachine. Het inzetten van de kracht van visualisatie prikkelt het brein waardoor informatie langer blijft hangen."Heel erg bedankt voor deinspirerende opleiding "VIsueel Faciliteren". Ik vond het bijzonder aangenaam om te mogen meemaken hoe je een groep kan inspireren door je passie eerlijk over te brengen."

Liesbet Welslau HR&Communicatie Fluvius"Onlangs volgde ik bij Karl een opleiding rond visueel faciliteren. Na die dag was ik zowel verbaasd als enthousiast. Verbaasd omdat ik niet verwacht had om op 1 dag tijd zo'n sterke vooruitgang zou maken in het visueel leren uitdrukken van onderwerpen. Karl zijn spontane manier om het onderwerp aan te brengen, op het eerste zicht los en toch gestructureerd, de vele handige en eenvoudige tips en vooral de véél oefeningen maken dat het een leerrijke, leuke dag was. Enthousiast omdat het me heeft aangezet om tijdens opleidingen, workshops en coachings meer visueel te willen gaan werken, meer te willen nadenken over hoe je een onderwerp aan de hand van een beeld kunt verduidelijken en ook als voorbereiding voor een opleiding is het een prachtige tool. Bedankt Karl, er is een nieuwe wereld voor me open gegaan waar ik me zeker verder in zal verdiepen"

David Maegerman - Business Leader P&M Coaching & Consultancy
Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Ask-It

Ham

Ham 175

9000 Gent

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen