€ 1.082,95 – € 1.143,45

Visueel Samenwerken met Zakelijk Tekenen (2-daagse)

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Wijnhaven

3011 Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Na de 2-daagse training Visueel Samenwerken met Zakelijk Tekenen heb je tools in handen om visueel werken te integrerenin je werk. We gaan in deze training de diepte in met het Zakelijk Tekenen en de toepassingen daarvan in je werk. Aan bod komt het tekenen van figuren, iconen en abstracte begrippen. We maken procestekeningen, praatplaten en flip-overs en je leert visuele templates te ontwerpen. Ook oefenen we met verschillende manieren van luisteren voor een visueel verslag en leer ik je informatie te filteren en structureren.

Je hebt de introductieworkshop Zakelijk Tekenen al gevolgd of op een andere manier ervaring opgedaan en wilt meer verdieping aanbrengen en toepassingen ervaren. Na deze training weet je hoe je een procestekening, template, visueel verslag of flip-over visueel kan vormgeven en heb je de tools in handen om Zakelijk Tekenen echt te integreren in je werk.

Bij deze workshop is het materiaal inbegrepen in de vorm van een Startersset Zakelijk Tekenen. Deze bevat de menukaart Zakelijk Tekenen met veel inspiratie, een fineliner, markers en een schetsboek, waardoor je gelijk kunt beginnen met het toepassen van het visueel werken.

Deze training wordt gegeven in Rotterdam van 10 tot 16 uur op:

  • vrijdag 7 februari & vrijdag 21 februari (helaas, niet meer beschikbaar)
  • vrijdag 3 april & vrijdag 17 april 2020

Inloop is vanaf 9.30 uur en we starten om 10.00 uur. De workshop eindigt rond 16.00 uur.

De kosten van deze 2-daagse workshop zijn € 945,- excl btw. Heb je de introductieworkshop Zakelijk Tekenen via Ontwikkelzin gevolgd? Dan betaal je slechts € 895,- excl btw. Koffie, thee, lekkers en een goede lunch is inbegrepen, net als de Startersset Zakelijk Tekenen met inspiratie en tekenmateriaal.

Voor deze workshop is plek voor 6-10 deelnemers. Mocht de workshop vol zitten of niet door kunnen gaan, dan kijken we samen naar een andere datum. Lukt het niet een ander moment te kiezen, dan krijg je uiteraard je geld terug.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Wijnhaven

3011 Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen