Visuele Muziek Academie - Rollercoaster of Music

Venster Acties

Visuele Muziek Academie - Rollercoaster of Music

Kom je kijken en luisteren naar de voorstelling van de Visuele Muziek Academie 22/23?

Door ZIMIHC theater Stefanus

Waar en wanneer

Datum en tijd

za. 8 jul. 2023 19:30 - 22:00 CEST

Locatie

ZIMIHC Theater Stefanus 2 Braziliëdreef 3563 CK Utrecht Netherlands

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Over dit evenement

  • 2 uren 30 minuten
  • eTicket voor mobiel

Tijdens de Academie zijn de cursisten in 8 maanden tijd bezig geweest met diverse thema's in de visuele muziek. Zoals bijvoorbeeld NGT-poëzie, muziektheorie, musicality, mimiek, lichaamsbewegingen.

Een echte reis door de verschillende genres heen! Iedereen is 8 maanden lang op individueel niveau bezig geweest met persoonlijke uitdagingen en vele liedjes te vertalen. Tijdens de eindvoorstelling zullen alle cursisten laten zien hoeveel ze zijn gegroeid en welke drempels ze hebben overwonnen.

In deze voorstelling nemen wij je mee in een reis door visuele muziek in Nederlandse en Vlaamse Gebarentaal, in diverse vormen. We hopen dat je deze reis met ons afsluit door te komen kijken naar dit avondvullende programma!

Over de organisator

Georganiseerd door
ZIMIHC theater Stefanus

 ZIMIHC theater Stefanus beschikt over een ruime theaterzaal van 800m2 die je helemaal zelf in kunt richten. De foyer is een sfeervolle overdekte patio met een grote bar. Er zijn 2 werkruimten beschikbaar ( 22m2), gratis WiFi, een kleedruimte, garderobe en een professionele keuken. Rondom het gebouw is voldoende gratis parkeergelegenheid.