€ 7,47

Visvergunning Bataviahaven

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Bataviahaven

Schoonzicht 404

8242KH Lelystad

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Gedurende het vaarseizoen is het niet toegestaan te vissen in de Bataviahaven. Buiten het seizoen is het, op veler verzoek, met ingang van dit jaar mogelijk een DAGPAS te kopen waarmee je tussen zonsopkomst en zonsondergang in de Bataviahaven mag vissen. Daarbij dien je in het bezit te zijn van de vereiste papieren en vergunningen + de DAGPAS Bataviahaven. Je dient deze op verzoek te kunnen tonen. Na je bestelling ontvang je per email de DAGPAS met daarop de door jou opgegeven datum. Deze dien je uitgeprint, of zichtbaar in je mobiele telefoon, op verzoek te kunnen tonen. Het is mogelijk meerdere Dagpassen in één keer te bestellen. Bestelde Dagpassen kunnen niet worden geretourneerd. Er vindt geen restitutie plaats. Een Dagpas kost 5 euro per stuk, exclusief btw en bestelkosten.

Vissen mag uitsluitend vanaf de houten steigers in de ronde kom van de Bataviahaven. Vissen in de Charterhaven waar de beroepsschepen afmeren in nadrukkelijk NIET toegestaan. Vissen mag tussen zonsopgang en zonsondergang (tijdens daglicht dus). Vissen in het donker en/of de nacht is nadrukkelijk niet toegestaan.

Ook in de winter meren er schepen af aan de houten steigers in de Bataviahaven. Je dient minimaal 20 meter afstand tot deze schepen te houden. En natuurlijk ruim je na afloop zelf je rommel op (en neem je deze mee).

Veel visplezier!


Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Bataviahaven

Schoonzicht 404

8242KH Lelystad

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen