Gratis

Viva de Kerk 3 Geestelijk leiderschap

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Theater de Binding

12 Bosgroet

1722 KC Zuid-Scharwoude

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

VIVA de kerk! , Leiderschap conferentie 3

Ontdek de essentiële kernprincipes van geestelijk leiderschap in een uitdagende dag vol inspiratie en training onder leiding van Henk Stoorvogel. Leiderschap is het uitoefenen van je invloed. Het is doen wat gedaan moet worden. Gezonde leiders kennen zichzelf en geven vanuit overtuiging en evenwicht leiding.

Tijdens de conferentie over leiderschap neemt Henk Stoorvogel ons mee in dit boeiende thema. Hij heeft ruime ervaring met leiderschap, in binnen- en buitenland. Momenteel geeft hij leiding aan de internationale beweging van de 4e Musketier, één van de grootste mannenbewegingen ter wereld, met takken in twaalf landen. Daarnaast geeft hij met een team van collega-voorgangers en oudsten leiding aan de Vrije Evangelisatie Zwolle (VEZ).

Henk zal het thema leiderschap behandelen vanuit de volgende thema’s:

- Identiteit: een krachtige leider weet wie hij of zij is en heeft daar vrede mee;

- Kwetsbaarheid: een sterke leider kan kwetsbaar zijn en zijn of haar hart met de omgeving delen;

- Wilskracht: een leider weet wat het is om vol te houden en goed te zorgen voor zijn of haar reservoir van wilskracht;

- Drijfveren: een leider weet wat zijn of haar diepste motieven tot leiderschap zijn;

- Gerechtigheid: een leider kent het hart van God voor gerechtigheid en leeft als een rechtvaardige.

Tijdens deze conferentie wisselt Henk onderwijs af met persoonlijke opdrachten, zodat het de dag tot een geheel met levensveranderend potentieel wordt. Je zult stappen maken in zelfleiderschap en met nieuwe inzichten over geestelijk leiderschap naar huis gaan.

Aan het einde van de conferentie is er ook ruimte voor persoonlijk gebed.


Over Henk Stoorvogel:

Henk Stoorvogel is oprichter en internationaal leider van 4M, een mannenbeweging die bekend staat om haar karakterweekenden en Muskathlons. Daarnaast is Henk als pastor verbonden aan de Vrije Evangelisatie Zwolle (VEZ), waar hij zich voornamelijk richt op spreken en de erediensten.

Henk heeft een passie om mensen te helpen God beter te leren kennen en hun bestemming te vinden. Hij heeft hier een aantal boeken over geschreven, waaronder Jezus Leven, Geboren om te Vliegen, Groeien als een Palm, de 4e Musketier, G-Kracht en de serie bijbelstudieboeken over Bijbelse personen: Onderweg met…

Zowel in Nederland als in het buitenland spreekt Henk regelmatig in kerken en op conferenties en geeft hij masterclasses en seminars over spreekvaardigheid, het leven van Jezus en het bereiken van je bestemming.

Henk heeft Toegepaste Communicatie Wetenschap gestudeerd aan de Universiteit Twente en rondde daarnaast een HBO studie Theologie af aan de Evangelische Theoligische Faculteit in Heverlee, Leuven. Op het snijvlak van deze studierichtingen werkt Henk momenteel aan zijn proefschrift over de veranderkracht van preken. In het voorjaar van 2017 hoopt hij hierop te promoveren.

Henk is getrouwd met Ruth en vader van twee dochters en twee zoons. In zijn vrije tijd houdt hij er van om hard te lopen langs de uiterwaarden van de IJssel en de bossen van de Hoge Veluwe of het Dwingelerveld.


Veelgestelde vragen

Heb je een id nodig of is er een leeftijdsgrens?

Minimale leeftijd is 16 jaar. ID is niet nodig.

Wat zijn de vervoers-/parkeermogelijkheden voor het evenement?

U kunt uw auto gratis voor de deur parkeren.

Wat mag ik meebrengen naar het evenement?

Voor de lunch wordt gezorgd.

Hoe kan ik de organisator bereiken als ik vragen heb?

http://langedijk.veg-deark.nl/contact/

VEG de Ark verzorgt elke conferentie een heerlijke lunch. Deze bestaat uit belegde broodjes en melk / karnemelk. De lunch wordt gratis aangeboden!

Bezoek onze website via www.langedijk.veg-deark.nl


Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Theater de Binding

12 Bosgroet

1722 KC Zuid-Scharwoude

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen