Verkoop beëindigd

VKVK Workshop - Forever Happy - Eindhoven

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Het Glaspaviljoen

Onderdeleidingstraat 30

5617 AJ Eindhoven

Netherlands

Kaart bekijken

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

VROUWEN KIEZEN VOOR KANSEN - Forever Happy!


Een nieuwe lente, een nieuw begin? Ook voor jou?

Het voorjaar, lentekriebels, zin in opruimen, opfrissen en opschudden die boel, het voelt als het maken van een nieuwe start…. herken je dat?

Met Vrouwen Kiezen voor Kansen laten we jou zien hoe vrouwen samenwerken met Forever 'to Look Better, Feel Better & Smile. We gaan een 'jump!' doen in de richting van jouw doel, ambitie of datgene wat jou gelukkig maakt. Dit alles organiseren we op 28 maart in het Glaspaviljoen op Eindhoven Strijp-S.


Onderdeel 1: Vrouwen Kiezen Voor Kansen

Jouw blik op de Toekomst

Wil jij meer uit je leven halen maar weet je niet hoe? Zou jij meer willen verdienen maar heb je hier niet de juiste opleiding voor? Voel jij je niet gewaardeerd en wil je hier graag verandering in? Wat is jouw blik op je toekomst? Wat wil je graag veranderen? Wat wil je graag doen? Wie wil je graag zijn? Wat wil je realiseren in 2017 en verder? Hoe zie jij jezelf over 3 - 5 of 10 jaar?

Tijdens deze presentatie ga je vele antwoorden krijgen en kun je de kans grijpen om regie te nemen over jouw leven door samen met Vrouwen Kiezen voor Kansen te werken onder de paraplu van Forever.

Dinsdag 28 maart 20.00 – 21.00 uur Vrouwen Kiezen Voor Kansen (inloop vanaf 19.30 uur.) Er is koffie en thee en er zal ook wat lekkers zijn voor iedereen.

Na een korte pauze en een hapje en een drankje gaan we om we om 21.15 uur door met het volgende programma onderdeel.

Onderdeel 2: JUMP!

Een 'jump!'?

Een Jump is een eenvoudige manier om in gesprek te komen met anderen en je in beweging te brengen in de richting van een doel of een ambitie. In 7 stappen brengen we je naar een beslissing over iets dat je wilt gaan doen of waar je juist mee wilt stoppen. Het is verrassend, het is leuk en eenvoudig.

Want: "If we all Jump, we will move the World!"

Dinsdag 28 maart workshop is van 21.15 – 22.00 uur.

Kosten: €10,-- p.p. voor de hele avond inclusief drankjes en hapjes.


Vrouwen Kiezen Voor Kansen - Blik op JOUW toekomst


Alvast een fijne dag!Wie geeft deze workshop?

Ineke van der Velden geeft de workshop Jump. Ze is Certified Jump! Professional. Zij gebruikt deze methode al een aantal jaren om haar team te begeleiden. Er zijn zoveel positieve ervaringen en deelnemers zijn zeer enthousiast dat Ineke met haar team besloten heeft dit voor een groter publiek open te stellen.

Ineke is initiatiefnemer van Vrouwen Kiezen voor Kansen waarmee zij mensen begeleidt als zelfstandig Forever Business Owner met het concept van Forever. Dit doet zij al ruim 15 jaar met succes.

Nu werkt zij samen met VOV en WBC Tilburg om Vrouwen in Tilburg te begeleiden naar een gezond en financieel gezond leven. Wil je hier meer over weten? informeer dan bij Ineke van der Velden 06-15368647, Lisa Grondhuis 06-29382636 of Sharon Rood 06-57551012.

Je kunt ook een mail sturen naar info@vrouwenkiezenvoorkansen.nlDelen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Het Glaspaviljoen

Onderdeleidingstraat 30

5617 AJ Eindhoven

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen