Gratis

VNO-NCW Achterhoek: bezoek Mainfreight

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Mainfreight Holding

Industriestraat 12

7041 GD 's-Heerenberg

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Op 1 april 2011 is de toenmalige Wim Bosman Groep overgenomen door Mainfreight. Het bedrijf is opgericht in 1978 door Bruce Plested, nog steeds de Executive Chairman, en is inmiddels uitgegroeid tot de grootste logistiek dienstverlener in Nieuw-Zeeland en Australië. Ook in China en de USA is Mainfreight sterk aanwezig met eigen locaties. De overname van de Wim Bosman Groep is een sterke strategische ontwikkeling en biedt een uitstekend platform om de activiteiten en dienstverlening wereldwijd uit te breiden.

In Europa staat Mainfreight bekent als een 3PL+ dienstverlener met een sterk wereldwijd netwerk voor klantspecifieke en bij voorkeur geïntegreerde warehousing, transport- en distributie-oplossingen. Mainfreight heeft vestigingen in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Roemenië, Rusland, Polen, Oekraïne , Verenigd Koninkrijk en Italië.

Eind 2016 is de naam van de Wim Bosman Groep officieel veranderd in Mainfreight. Dit is de enige verandering omdat er nog steeds dezelfde werknemers zijn die dezelfde kwaliteit en service bieden als in de afgelopen 53 jaar. De klanten kunnen zoals gewoonlijk rekenen op een enthousiast team dat zich richt op prestaties en kwaliteit. De Wim Bosman Groep is trots om Mainfreight te zijn!

U bent van harte uitgenodigd om op donderdag 15 februari aanstaande Mainfreight te bezoeken.

Beknopt programma
19:00 Ontvangst
19:30 Welkom
20:00 Presentatie en rondleiding Mainfreight
21:15 Netwerkborrel


Graag tot ziens op 15 februari aanstaande!

Met vriendelijke groet,

Peter Rikken, voorzitter VNO-NCW Achterhoek
Wilma Elbertsen, regiomanager VNO-NCW Achterhoek

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Mainfreight Holding

Industriestraat 12

7041 GD 's-Heerenberg

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen