VNO-NCW regio Arnhem-Nijmegen en IKN bezoeken Peeze

VNO-NCW regio Arnhem-Nijmegen en IKN bezoeken Peeze

Venster Acties en details

Verkoop beëindigd

Datum en tijd

Locatie

Peeze Koffiebranderij

Ringoven 36

6826 TR Arnhem

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving

Programma
16:00 uur ontvangst met koffie en thee
16:30 uur welkom en introductie Timmo Terpstra, Marcel Hielkema en Simon de Luij
16:45 uur presentatie Timmo Terpstra en gastspreker
17:00 uur inleiding van Michel Schuurman, directeur bij MVO Nederland
17:30 uur rondleiding bij Peeze koffie
18:30 uur borrel met soep en broodjes
19:30 uur afsluiting

Elk jaar organiseren we een bijeenkomst samen met de Industriële Kring Nijmegen. De afgelopen jaren waren we op bezoek bij de containerterminal BCTN te Nijmegen en bij EromesMarko in Wijchen. Dit keer gaan we op bezoek bij de inmiddels befaamde Koffiebranderij Peeze te Arnhem. Het bezoek vindt plaats op donderdag 18 april vanaf 16.00 uur. We nodigen je daarvoor van harte uit.

De koffieproducent die bestaat sinds 1879 is een landelijke speler op het gebied van duurzame koffie en thee voor op kantoor, in de horeca en voor thuis en is volop bezig met de voorbereiding van een volledig circulaire productiefaciliteit in Velp.

Peeze verbindt mensen in de hele keten met elkaar om zo maximale impact te hebben: in landen van oorsprong, partners, medewerkers en de klanten. Graag laten we ons door Timmo Terpstra bijpraten over deze ontwikkeling, en de uitdagingen waar hij tegenaan loopt. Gastspreker Michel Schuurman, directeur bij MVO Nederland gaat dieper in op de kansen en mogelijkheden van duurzame en circulaire productie.

De bijeenkomst zal onder meer bestaan uit een presentatie van Timmo Terpstra, algemeen directeur van Peeze, de presentatie van gastspreker Michel Schuurman, een rondleiding door het bedrijf en een buffet.