VNO-NCW VeluweVallei: Groeibijeenkomst Internationaal zakendoen

Venster Acties

VNO-NCW VeluweVallei: Groeibijeenkomst Internationaal zakendoen

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

Webpower 1 Koolhovenstraat 3772 MT Barneveld Netherlands

Kaart en routebeschrijving

Zo werkt het

Beschrijving

Internationaal zakendoen: het buitenland schudt je wakker!

Wil je groeien in het internationaal ondernemen en ben je nieuwsgierig hoe Webpower de internationale markten heeft veroverd? Wil je de beste fiscale tips over internationaal ondernemen? Kom dan naar de bijeenkomst van Visser & Visser accountants en VNO-NCW VeluweVallei bij Webpower te Barneveld.

Webpower en internationaal ondernemen
Jacco Bouw is oprichter van Webpower, een e-mailmarketing automation tool met Barneveldse roots. In de toekomst zullen marketing en salesprocessen alsmaar meer geautomatiseerd worden. Jacco is met Webpower actief in vier Europese landen en in China. Hij is een veelgevraagd spreker op evenementen in Europa en Azië, waar hij velen inspireert.

Als je als organisatie niet verder kijkt dan Nederland, verdwijn je. Het is grappig dat we geneigd zijn naar het Westen te kijken, terwijl het gebeurt in het Oosten. Jacco is met Webpower actief in China en adviseert bedrijven over hoe zij de weg kunnen vinden in het land van giganten als Tencent (het bedrijf achter WeChat), Alibaba (de marktplaats) en Baidu (de zoekmachine). Technische ontwikkelingen gaan daar razendsnel. Jacco kijkt áltijd naar het buitenland ... Waarom het buitenland hem wakker blijft schudden? Dat vertelt Jacco vol passie én overtuigingskracht.

Fiscale tips over internationaal ondernemen
Internationaal zakendoen leidt ook voor het MKB steeds vaker tot serieuze fiscale vraagstukken om dubbele heffing of sancties te voorkomen. Mr. Erik Klop is fiscaal partner bij Visser & Visser en hij geeft je een aantal fiscale tips om kansen te benutten en risico’s van internationaal ondernemen te onderkennen.

Ten slotte kun je netwerken met je collega-ondernemers, onder het genot van een hapje en een drankje.

Graag tot ziens op 30 mei om 16.00 uur in Barneveld!

Met vriendelijke groeten,

Martin Ruiter, voorzitter VNO-NCW VeluweVallei
Jaap van Beek, partner Visser & Visser Accountants Belastingadviseurs
Jacco Bouw, CEO Webpower


Ken je een ondernemer of eindverantwoordelijke in het bedrijfsleven die benieuwd is naar de activiteiten van VNO-NCW Midden? Nodig hem of haar uit als je introducé voor deze bijeenkomst.

Kosten:
Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Belangrijk:
Aan deze bijeenkomst kunnen maximaal 50 personen deelnemen.
Aanmelding gaat op volgorde van binnenkomst. Meld je dus snel aan!