€ 0 – € 38,94

Volt ALV en Congres

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

CKE

180 Pastoor Petersstraat

5612 LW Eindhoven

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Volt ALV en Congres

Over dit evenement

Nadere info volgt binnenkort, hier alvast een korte samenvatting:

In het ochtendgedeelte (van 09:15-12:00) stemmen we over de wijzigingen op de statuten en het huishoudelijk reglement. Tijdens deze ALV kunnen de leden de wijzigingen dus definitief aannemen en afwijzen. 

In het middaggedeelte (van 12:30-17:30) kiezen we de nieuwe bestuursleden, de kandidaten- en kascommissie. Ook zal er tijdens dit middaggedeelte gezorgd worden voor een inhoudelijk en interactief programma. O.a. met:

  • Q&A met Damian (Volt MEP). Stel al je vragen over zijn werk in Brussel, zijn indruk van het EP, of iets anders.
  • Q&A met Valerie (Volt Europa co-president) en Laurens (voorzitter Volt NL). Stel al je vragen over de plannen, ervaringen en doelen van het Europese en Nederlandse bestuur.
  • Women empowerment binnen Volt. Wil jij meedenken hoe we vrouwen (en andere groepen) beter kunnen betrekken zodat we straks weer een mooie lijst hebben? Ga dan samen met Valerie (Volt Europa co-president) en Zuzana (lead beleid Volt Europa) aan de slag tijdens deze workshop.
  • Digitale tools training (Workplace, Google Docs, etc). Heb je soms nog moeite met de digitale tools waarmee we samenwerken binnen Volt? Geen probleem, we organiseren een stoomcursus voor beginners.
  • Ga in gesprek over beleid met de coördinatoren. Ben je benieuwd wat er op is gehaald in de steden of wat de volgende stappen zijn? Vraag het direct aan de coördinatoren van alle beleidsthema's.
  • Een speciale training voor de HR vrijwilligers. Ben jij verantwoordelijk voor het verwelkomen van nieuwe leden en vrijwilligers (onboarden) of zou je dat willen doen? Liping vertelt je er alles over.
  • en meer!

Het is voor alle leden ook mogelijk om alleen het middagprogramma te volgen. Geef dit ajb even aan bij het bestellen van je kaartje.

Programma (CONCEPT)

09:15 - 09:45 Inloop ochtendgedeelte

09:45 - 12:00 Stemming statuten en huishoudelijk reglement

12:00 - 12:30 Pauze en inloop middaggedeelte

12:30 - 17:30 Congres (verkiezing bestuursleden, kandidatencommissie, kascommissie, workshops en sprekers)

17:30 - 19:00 Afsluitende borrel

Deelname aan de ALV en het congres is natuurlijk gratis, wel willen we graag dat iedereen zich online aanmeld door een (gratis) kaartje te bestellen. Op deze manier heeft de organisatie een goed overzicht van het aantal bezoekers en gaan de aanmeldingen op de dag zelf een stuk eenvoudiger.

Omdat de organisatie van deze dag ook geld kost, is er de mogelijkheid een vrijwillige evenements-bijdrage te geven op het moment dat je je kaartje reserveert. We willen daarom vragen of iedereen die het kan betalen, een vrijwillige bijdrage wil doen om Volt te helpen de kosten van dit evenement te dekken. De schatting is dat het evenement ongeveer € 18 per persoon kost (huur van de locatie, koffie en thee en overigen).

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

CKE

180 Pastoor Petersstraat

5612 LW Eindhoven

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen