€ 12,50

Volvo Klassieker Vereniging Jongerenregister Wintertour 2018

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Restaurant Belvédère

4 Lekdijk West

2871 MK Schoonhoven

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Op zaterdag 24 november organiseert het Jongerenregister voor ieder lid van de vereniging weer een nieuwe editie van de Wintertour. Deze keer blijven we in het midden van het land, namelijk in het westen van de provincie Utrecht.

We starten rondom het middaguur in het idyllische plaatsje Schoonhoven bij Restaurant Belvédère. Daar worden we vriendelijk ontvangen met een kop koffie of thee en een stukje gebak. Vanaf daar rijden we door het groene hart van ons land. Onderweg komen we door verschillende kleine dorpjes, wat een leuke afwisseling is op de beeldschone natuur.

Ook dit jaar weer zijn er prijzen te winnen. Je komt hiervoor in de aanmerking door vragen te beantwoorden die zijn opgenomen in het routeboek. Daarnaast zijn er ook foto zoekplaatjes in de route opgenomen. Dit keer is de route gewoon geschreven tekst, dus geen kaartmateriaal wat de navigator moet bestuderen.

Aan het einde van de middag eindigen we bij Beachclub Klein Scheveningen te Lopikerkapel.
Nadat alle equipes gefinisht zijn volgt de prijsuitreiking. De beste puzzelaar gaat met de wisselbeker naar huis.

De kosten bedragen 12,50- per persoon. Hiervoor krijg je een rallyschildje, routebeschrijving, kop koffie/thee en wat lekkers bij de start én 2 consumpties met bittergarnituur bij de finish.

Tot op de wintertour!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Restaurant Belvédère

4 Lekdijk West

2871 MK Schoonhoven

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen