Vondel College: 5G

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

VondelCS (Media & Cultuur LAB van de AVROTROS)

3 Vondelpark

1071 AA Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
VondelCS organiseert in het najaar een college over 5G en VR met experts Ben van der Burg en Avinash Changa. Meer informatie volgt snel!

Over dit evenement

Benieuwd naar wat het nu precies is, 5G?

Beloftes over robots die op operaties kunnen uitvoeren op afstand...

Zelfrijdende auto's voor iedereen...

Een internetsnelheid waar Max Verstappen nog U tegen zou zeggen...

Wat kunnen we er nou precies van verwachten? Is het echt de revolutie van de 21e eeuw?

In het najaar komt het antwoord op al je vragen. We hebben nog geen precieze datum geprikt, maar we houden jullie natuurlijk op de hoogte!

Wij hebben voor een nieuw Vondel College twee tech toppers uitgenodigd om dit alles even haarfijn uit te leggen; Ben van der Burg en Avinash Changa! Tevens is Chief Technology Officer van de gemeente Amsterdam te gast: Ger Baron!

Over de sprekers

Ben van der Burg

Ben van der Burg is Commercieel Directeur bij Triple. Triple ontwikkelt applicaties voor de mobiele telefoon, ontwikkelt virtual reality software en bouwt kunstmatige intelligentie oplossingen. Hij maakt een podcast over technologie (De Technoloog) en heeft een wekelijkse column op BNR nieuwsradio.

Avinash Changa

Avinash is vooral een VR specialist en evangelist, maar zeker een all-rounder als het gaat om technologie en innovatie. In 2013 startte hij WeMakeVR en sindsdien reist hij de wereld rond om te spreken of te jureren bij technische conferenties en evenementen. Een paar voorbeelden zijn BBC News Live, MET's EmTech, The Next Web, CodeMotion, de Biënnale van Venetië en het Guangzhou International Innovation Festival in China.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

VondelCS (Media & Cultuur LAB van de AVROTROS)

3 Vondelpark

1071 AA Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen