€ 0 – € 5

Vondel College: InstaFaceFilters

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

VondelCS (Media & Cultuur LAB van de AVROTROS)

3 Vondelpark

1071 AA Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Instagram filters, iedereen kent ze wel, maar nu gaan we een stap verder: Augmented Reality filters waar je massa's volgers mee kunt winnen.

Over dit evenement

Volgens de social media kalender wordt 2020 het jaar van de Instagram Face Filter. Dus ben jij een ondernemende influencer, kunstenaar, art director of marketeer? (of heb je tijd over?) In dit Vondel College leer je augmented reality filters voor Instagram te maken en hoe je daarmee duizenden, zelf miljoenen volgers wint.

Face Filter? Ja, je kent ze wel, maar je wist waarschijnlijk niet dat je ze sinds 2019 zelf kan maken! Omdat dit in Nederland nog relatief onbekend is, is dit je kans om als een van de eerste Face Filter artists je slag te slaan.

Met de gratis SPARK AR studio kun je nu je eigen Insta(Face)Filters ontwerpen waar je, als je een beetje creatief bent, massa's volgers mee kunt winnen. Hoe maak je ze? Hoe kan je er een product of merk optimaal mee promoten? Dat leer je in dit Vondel College van de allerbeste filter-masters van Nederland.

Gastdocenten

Art Director New Media bij livewallconcepts.com én Official Instagram Effect Creator Chris Pelk kreeg 1 miljoen volgers en 1 miljard Instragramfiltergebruikers erbij... binnen een halfjaar!

Tim van der Wiel is een twintigjarige topondernemer die alles over marketing en Instafilters weet. Hij is oprichter van GoSpooky, een full-service social media agency. In 2017 werd Tim door het Amerikaanse zakenblad Forbes in hun jaarlijkse 30 Under 30 medialijst geplaatst. Daarnaast werd GoSpooky door de Stichting Adverteerdersjury Nederland uitgeroepen tot het beste nieuwe reclamebureau van dat jaar. In 2018 was Tim de hoogste binnenkomer in de Adformatie top 100, de lijst voor mensen die het verschil maken in de Nederlandse creatieve industrie. Hierin werd hij genoemd als “de Max Verstappen van de reclamewereld”.

Lilian Stolk is directeur van The Hmm, een platform over internetcultuur, en Nederlands' eerste emoji-expert. Ze wil het internet beter begrijpen en onderzoekt specifiek hoe onze (online) taal steeds beeldender wordt. Hierover schrijft ze artikelen en geeft ze presentaties en organiseert ze evenementen.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

VondelCS (Media & Cultuur LAB van de AVROTROS)

3 Vondelpark

1071 AA Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen