€ 5

Vondel College: InstaFaceFilters

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

VondelCS (Media & Cultuur LAB van de AVROTROS)

3 Vondelpark

1071 AA Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Instagram filters, iedereen kent ze wel, maar nu gaan we een stap verder: Augmented Reality filters waar je massa's volgers mee kunt winnen.

Over dit evenement

Tien jaar geleden bevestigde Apple een cameraatje aan de voorkant van de nieuwe iPhone, en de selfie was geboren. Niet veel later volgde het heiligdom Instagram, en kort daarop de Instafilters wat een vorm van AR (Augmented Reality) is. Sinds kort is het ook mogelijk om je eigen Insta(face)filters te ontwerpen waar je, als je een beetje creatief bent, massa’s volgers mee kunt winnen. Hoe dat moet, leer je in dit Vondel College.

Designers, influencers en bedrijven kunnen hun persoonlijke Instagram-filters ontwikkelen door middel van de Facebook AR-studio. Er wordt steeds meer gebruik van gemaakt, want de succesvolle Instafacefilter kan een account miljoenen volgers en gebruikers opleveren.

De AR-Studio is nu open voor iedereen en kunstenaars zijn massaal ingestapt. Een voorbeeld is onze gastdocent Chris Pelk, die experimenteerde met het maken van zogenoemde ‘independent filters’ op Instagram en binnen zes maanden 1,1 miljoen volgers had en 1 miljoen gebruikers.

Wil jij weten hoe je een Insta(face)filter maakt? Hoe je er volgers mee wint? Hoe je een product of merk optimaal kan promoten? Kom dan naar Vondel College op 24 oktober en leer van de allerbeste filter-masters van Nederland.

Gastdocenten

Art Director New Media bij livewallconcepts.com én Official Instagram Effect Creator Chris Pelk kreeg 1 miljoen volgers en 1 miljard Instragramfiltergebruikers erbij... binnen een halfjaar!

Tim van der Wiel is een twintigjarige topondernemer die alles over marketing en Instafilters weet. Hij is oprichter van GoSpooky, een full-service social media agency. In 2017 werd Tim door het Amerikaanse zakenblad Forbes in hun jaarlijkse 30 Under 30 medialijst geplaatst. Daarnaast werd GoSpooky door de Stichting Adverteerdersjury Nederland uitgeroepen tot het beste nieuwe reclamebureau van dat jaar. In 2018 was Tim de hoogste binnenkomer in de Adformatie top 100, de lijst voor mensen die het verschil maken in de Nederlandse creatieve industrie. Hierin werd hij genoemd als “de Max Verstappen van de reclamewereld”.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

VondelCS (Media & Cultuur LAB van de AVROTROS)

3 Vondelpark

1071 AA Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen