Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

Voor de Zonnevloed 2018

Tolhuistuin

Zaterdag 14 juli 2018 van 16:00 tot 23:00 (CEST)

Voor de Zonnevloed 2018

Ticketinformatie

Tickettype Verkoop eindigt op Prijs * Servicekosten Aantal
Early Bird 1 mei 2018 € 10,00 € 0,00
* Prijzen zijn inclusief BTW

Deel Voor de Zonnevloed 2018

Evenementdetails

Je kan de klok erop gelijk zetten, ieder jaar zo rond april voel je het weer op komen, dat onvoorspelbare gevoel, die onrust. Je wacht, is hij er al? De eerste zonnestraal? De warme gloed in je gezicht. Die eerste kus van je nieuwe lente-liefde. De dronken nacht, je fietst zonder jas naar huis. En dan, na al dat wachten is het ineens 14 juli en mag je weer naar Voor de Zonnevloed. Eindelijk.

 

We vieren ieder seizoen, maar de zomer het hardst, het best, het langst. Hoe? Door de leukste bands uit te nodigen, de mooiste kunst op te hangen en de fijnste dichters te laten spreken. Volgens ons dan.

Zien we je in de Tuin?


 

Locatie De Tuin, Tolhuisweg 3 - bekijk op Google Maps

Tuin open 16:00

Early Bird € 10,00

Regulier € 12,50

Deurverkoop € 15,00 

Heb je vragen over Voor de Zonnevloed 2018? Neem contact op met Tolhuistuin

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

Waar en wanneer


Tolhuistuin, Tuin
Tolhuisweg 3
1031 CL Amsterdam
Nederland

Zaterdag 14 juli 2018 van 16:00 tot 23:00 (CEST)


  Aan mijn agenda toevoegen

Organisator

Tolhuistuin

Precies op de plek tussen het Centraal Station, waar de hele wereld de hoofdstad binnenrolt, en de talrijke kleine werelden van Amsterdam Noord, ligt de Tolhuistuin. Zeven jaar geleden werd deze prachtige locatie aan de oever van het IJ in gebruik genomen door initiatiefnemer Stichting Tolhuistuin. Met verschillende partners, waaronder Paradiso en de VOF Horeca Tolhuistuin, is de Tolhuistuin uitgegroeid tot wat ie nu is: een culturele, kunstzinnige en culinaire broed- en ontmoetingsplaats in het nieuwe hart van Amsterdam.

De Tolhuistuin bestaat uit een groot publieksgebouw, een tuin (park) en vier karakteristieke bedrijfsverzamelgebouwen. In het publieksgebouw bevinden zich café-restaurant THT, twee dansstudio’s, Tip Noord, de expositieruimte met tentoonstellingen van Framer Framed en diverse zalen die vrijwel dagelijks geprogrammeerd worden door o.a. Paradiso Noord en Stichting Tolhuistuin. Natuurlijk zijn alle zalen (en de tuin!) ook te huur voor evenementen – kijk hiervoor op de verhuurpagina.

In de bedrijfsverzamelgebouwen aan de Noordzijde van de Tolhuistuin, huizen creatieve ondernemers: journalisten, ontwerpers, theatermakers, filmmakers, architecten, muzikanten, agentschappen, uitgevers, festivalorganisaties en programmamakers. Er valt altijd wat te doen en te ontdekken: de samenwerkingen in de Tolhuistuin maken de plek tot een bruisend vierentwintiguursfestival midden in de hoofdstad!

  Contact opnemen met de organisator

Log in of meld je aan

Je kunt deze tickets alleen in termijnen betalen als je een Eventbrite-account hebt. Log in of meld je aan voor een gratis account om door te gaan.