Gratis

Voor ik het vergeet...

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Lingewijk

Gorinchem

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Voor ik het vergeet...

U bent uitgenodigd door de gemeente Gorinchem of op een andere wijze attent gemaakt op 'Voor ik het vergeet...'. Wat fijn dat u geïnteresseerd bent!

Meld u zich via deze website aan voor een bijzondere en onvergetelijke beleving op maandag 18 juni 2018 om 19.15 uur in uw Lingewijk. Een avond die u niet snel zult vergeten.


Aanmelden

Vanwege het bijzondere karakter van deze avond vragen we u wat persoonlijke gegevens, zoals uw mobiele telefoonnummer en emailadres. Beschikt u zelf niet over een mobiele telefoon of emailadres, geeft u dan het mobiele nummer en emailadres van iemand in uw directe omgeving. Op 18 juni ontvangt u rond 17.00 uur een sms/email waar u om 19.15 uur wordt verwacht. Uw gegevens worden na het evenement weer vernietigd.


Graag tot maandag 18 juni!


Met vriendelijke groet,

Wethouder Hans Freije

Gemeente Gorinchem


De kick-off is gratis toegankelijk, maar registratie is noodzakelijk. Als u een verouderde browser heeft, is het soms niet mogelijk om via deze website te registreren. U kunt het via een andere browser proberen of langs gaan bij De Bogerd in Gorinchem. Tijdens openingstijden kunt u zich hier ook inschrijven voor deze bijeenkomst.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Lingewijk

Gorinchem

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen