€ 10

Voor je het weet, heb je een date!

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

De Nieuwe Poort Rotterdam

711 Weena

3013 AM Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Date een senior! Valentijn in De Nieuwe Poort Rotterdam

Een date waar je je beter door voelt. Met bijzondere verhalen en inspiratie. Hoe lang is dat geleden? Schrijf je in voor de Valentijnsdag bij De Nieuwe Poort Rotterdam en ga op first date met een oudere uit je eigen stad.

Een ander ontmoeten

Onze agenda’s zitten vol met van alles. Werk, sport, vrienden, familie... Terwijl we goochelen met onze tijd is de eenzaamheid onder ouderen actueler dan ooit. De Nieuwe Poort brengt jongvolwassenen en senioren op zaterdag 16 februari daarom samen voor een Valentijnsdate. Het wordt een dag vol verrassende ontmoetingen en boeiende verhalen die je nog lang na blijven. En jij bent uitgenodigd!

Na een kennismakingslunch als ijsbreker ga je samen met jouw seniorendate een middag op pad. Een rondje door Boijmans, een potje biljart of een eenvoudig blokje om. De Nieuwe Poort selecteert een aantal leuke uitjes voor jou en je date. Na afloop komen alle ‘liefdeskoppels’ samen voor het uitwisselen van ervaringen en een gezellige afsluitende borrel.

Trakteer je date

Ook op stap met een oudere? Koop je dating ticket! Deelname is 10 euro (incl. lunch en borrel) Voor dit bedrag trakteer je ook de senior waarmee je op date gaat. Het uitje met je date is nog niet bij de prijs inbegrepen. We proberen zoveel mogelijk gesponsorde uitjes of gereduceerde tarieven te regelen.

Voor vragen kan je mailen naar rotterdam@denieuwepoort.org of bellen naar 010-8907557. Zien we je dan?

Bekijk hier de sfeerimpressie van vorig jaar.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

De Nieuwe Poort Rotterdam

711 Weena

3013 AM Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen