€ 32,32

Voor je het weet, heb je een date! - Bedrijventicket - Valentijnsdag 2018 -...

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

De Nieuwe Poort

Claude Debussylaan 2

1082 MD Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Voor je het weet, heb je een date!

Na het daverende succes van de afgelopen jaren in Amsterdam en vorige jaar de eerste editie in Rotterdam, vieren we ook dit jaar weer een speciale Valentijnsdag!

Tijdens deze dag vormen young professionals en senioren een paar en gaan ze een dagje met elkaar op stap! Deze Valentijnsdag staat dus volledig in het teken van de ontmoetingen tussen jong en oud.

Waarom een dag met jong en oud?
Young professionals hebben in toenemende mate behoefte aan ontsnapping uit het drukke en stressvolle werkleven, maar weten niet precies hoe ze dat moeten aanpakken. Ervaringen en herinneringen van senioren bieden daartoe de uitgelezen mogelijkheid.

Ouderen daarentegen voelen zich soms eenzaam. Daarbij komt het regelmatig voor dat ze zonder familie en/of levenspartner door het leven gaan. Tegelijkertijd hebben ouderen, zeker Amsterdamse, een scala aan interessante verhalen paraat en nemen ze absoluut geen blad voor de mond.

Dynamo ondersteunt De Nieuwe Poort bij het bereiken van ouderen.

Wat gaan we doen?
In 2018 ontmoeten young professionals en senioren elkaar op zaterdag 17 februari in De Nieuwe Poort. De dag begint met een feestelijke lunch. Na een korte kennismaking worden de matches gemaakt en vertrekken de koppels in kleine groepjes naar hun activiteit. Aan het eind van de dag komt iedereen terug naar De Nieuwe Poort voor een afsluitende borrel.

Wat zijn de kosten?
Voor de senioren zijn er geen kosten aan de dag verbonden, we gaan ervan uit dat de lunch/borrel en de middagactiviteit lady- of gentlemanlike betaald worden door de jongeren.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

De Nieuwe Poort

Claude Debussylaan 2

1082 MD Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen