€ 0 – € 12,50

Voor je het weet, heb je een date! - Valentijnsdag 2018 - Rotterdam

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

De Nieuwe Poort Rotterdam

Weena 711

3013 AM Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 30 dagen voor evenement

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Voor je het weet, heb je een date!

Na het daverende succes van vorige jaar beloven we dat het dit jaar net zo'n mooie Valentijnsdag gaat worden.

Tijdens deze dag vormen young professionals en senioren een paar en gaan ze een dagje met elkaar op stap! Deze Valentijnsdag staat dus volledig in het teken van de ontmoetingen tussen jong en oud.

Waarom een dag met jong en oud?
Young professionals hebben in toenemende mate behoefte aan ontsnapping uit het drukke en stressvolle werkleven, maar weten niet precies hoe ze dat moeten aanpakken. Ervaringen en herinneringen van senioren bieden daartoe de uitgelezen mogelijkheid.

Ouderen daarentegen voelen zich soms eenzaam. Daarbij komt het regelmatig voor dat ze zonder familie en/of levenspartner door het leven gaan. Tegelijkertijd hebben ouderen een scala aan interessante verhalen paraat en nemen ze absoluut geen blad voor de mond.

Wat gaan we doen?
In 2018 ontmoeten young professionals en senioren elkaar op zaterdag 17 februari in De Nieuwe Poort. De dag begint met een feestelijke lunch. Na een korte kennismaking worden de matches gemaakt en vertrekken de koppels in kleine groepjes naar hun activiteit. Aan het eind van de dag komt iedereen terug naar De Nieuwe Poort voor een afsluitende borrel.

Wat zijn de kosten?
Voor de senioren zijn er geen kosten aan de dag verbonden, we gaan ervan uit dat de kosten voor de lunch/borrel en middagactiviteit lady- of gentlemanlike betaald worden door de jongeren. Deze kosten bedragen €12,50,-

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

De Nieuwe Poort Rotterdam

Weena 711

3013 AM Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 30 dagen voor evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen