Voorbij Het Zwarte Gat - Portfoliobesprekingen

Venster Acties

Voorbij Het Zwarte Gat - Portfoliobesprekingen

'Voorbij Het Zwarte Gat', een avond voor illustratoren over ondernemerschap en beeldcultuur. Meldt je hier aan voor de portfoliobesprekingen

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

Pakhuis de Zwijger 179 Piet Heinkade 1019 HC Amsterdam Netherlands

Kaart en routebeschrijving

Zo werkt het

Over dit evenement

Kom op 17 februari gratis naar 'Voorbij Het Zwarte Gat', een avond voor beginnende illustratoren over ondernemerschap, werken met opdrachtgevers en hedendaagse beeldcultuur! In samenwerking met Pakhuis de Zwijger, de Illustratie Ambassade en Pictoright Fonds, nodigt Hard//Hoofd je uit voor de tweede editie van onze succesvolle Masterclass Illustratie!

Ben jij net afgestudeerd van de kunstacademie en denk je wat nu? Weet je even niet waar je moet beginnen want je denkt: wat moet ik allemaal doen? Een eenmanszaak oprichten? Hoe benader ik potentiële klanten? En hoe bepaal ik een bedrag? Je bent niet alleen! Het zwarte gat is een welbekend fenomeen waar veel kunstacademiestudenten tegenaan lopen. Door gebrek aan kennis belanden veel net-afgestudeerden in een onzekere periode zonder vangnet.

Verbreek de barrière en leer wat je nodig hebt door in contact te komen professionals met ruime ervaring. Sprekers geven aan de hand van thema's inzicht in hoe je het werkveld kan bespelen. Daarnaast zijn er vooraf portfoliogesprekken, georganiseerd door de Illustratie Ambassade. Voor deze portfoliogesprekken meld je je hier aan. LET OP: je hebt door aanmelding ook automatisch toegang to de lezingen!

We moedigen iedereen aan om 1 tijdslot te reserveren, zodat meer mensen de mogelijkheid hebben hun werk te laten bespreken.