€ 39,50

Meerdere data

Voordat het te laat is...

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

De Fruitvis

43 Marconistraat

3029 AH Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Is het wel een voorstelling? Of is het een beleving? Ja! Dat laatste! Een theatrale reis door De Fruitvis!

Over dit evenement

Is het wel een voorstelling? Of is het een beleving? Ja! Dat laatste! Een theatrale reis door De Fruitvis. Dat wordt het. Een ervaring. Uit passie geboren en ontwikkeld met mensen met eenzelfde passie. We willen wel eens wat beweging in tijden die stil lijken te staan. Met elkaar, dus ook met jou.

En jij krijgt iets ludieks en exclusief bovendien, want toegang is beperkt tot 30 personen per voorstelling op twee avonden.

Een reis met uiteraard vooraf de coronacheck, want we willen wel veilig bij elkaar zitten. Een bijzondere voorstelling in een warme sfeer. Met humor, muziek en met onverwachte en bizarre situaties. Dan nog op doorreis naar Johan Draait, die je meeneemt aan de hand van zijn vinylplaten collectie en op zoek gaat naar wat er coronaproof kan met de muziek. En dan ook nog een exclusief akoestisch optreden van Certain Animals (in De Doelen te zien op 25 september). En dat allemaal onder het genot van hapjes en drankjes.

Wij brengen dit ongesubsidieerd op eigen krachten, samen, omdat we het nodig vinden dat er iets meer mag gebeuren in de vrije tijd. Reserveer die beperkte plek en kom naar De Fruitvis!

Kaarten á € 39,50 reserveer voordat het te laat is…

Wat dan?

Nou voor dat bedrag krijg je toegang tot de Fruitvis, gratis parkeren, optredens, muziek, theater, hapjes en 4 x drankje. Van 20:30 tot 00:00 uur of mogelijk langer als het kan…

Makers, spelers en doeners: Robert Koops, Silvia La-Vos, Robert Stolk, Ruben Timmermans, Ester van Roosendaal, Paula van Gent, Yara van Engelen, Mieke Timmermans, Martin van Rijn, Fabian Smit, De Fruitvis, Delait van Rijn, Jeannette van den Heuvel, Nico Vellinga, Julius Geleijnse, Johan Willers, Thijs van Leeuwen , Niels-Jan van Dijk, Kees Braam, Smaak&Meer, Jeroen Klop e.a.

Delen met vrienden

Locatie

De Fruitvis

43 Marconistraat

3029 AH Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen