Gratis

Voorinschrijving geschiedenisboek 'Het A2 Maastricht model'

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Maastricht

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Wat A2 Maastricht anders dan anders maakt

Ter ere van de volgende mijlpaal van de Groene Loper voor A2 Maastricht kijken we terug op dit omvangrijke bouwproject. Op de keuze voor en aanleg van de eerste tweelaagse tunnel in Nederland. Het ingenieuze ontwerp van het nieuwe verkeerssysteem en de Groene Loper. De onderscheidende aanpak van de procedures. De manier waarop de burgers in Maastricht en omgeving trots werden op 'hun' project. De momenten dat het heel spannend werd. De magie van de techniek. En de vele menselijke verhalen en anekdotes rond A2 Maastricht.

Het komt allemaal aan bod in dit geschiedenisboek. Schrijver John Cüsters laat een groot aantal betrokkenen aan het woord over hun bijdragen aan en beleving van A2 Maastricht, van bouwvakkers tot bestuurders en bouwputwatchers. Zij vertellen wat A2 Maastricht 'anders dan anders' maakt. Het boek vertelt ook het verhaal achter het project en neemt u aan de hand van een beeldverslag mee door de geschiedenis.

Belangstelling?
Het boek 'Het A2 Maastricht model' is vanaf 29 maart 2018 verkrijgbaar tegen een bijdrage in de productiekosten van € 29,95. Maakt u gebruik van deze voorinschrijving? Dan krijgt u 5 euro korting bij aankoop van het boek. Het boek is via alle boekhandels in Nederland verkrijgbaar. Boekhandel Dominicanen (Dominikanerstraat 1, Maastricht) heeft het boek vanaf 29 maart 2018 in voorraad.

De actie is geldig van 29 maart t/m 29 juni 2018. Inschrijving is goed voor één exemplaar.

Actie nr. 904-10426


Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Maastricht

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen