€ 145 – € 285

Voorjaars WWJB Conferentie 2019 - De Uitnodiging

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Conferentiecentrum De Glind

Postweg 65

3794 MK De Glind

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Je zult ongetwijfeld gehoord hebben van het boek wat veel los heeft gemaakt in zovele harten. Een boek wat je meeneemt in je persoonlijke strijd, wie is God voor mij en wat is mijn beeld van Hem. Ik heb het over ‘De Uitnodiging’ van W. Paul Young.

Het gaat over Mack, waarvan de dochter, Missy, tijdens een kampeervakantie wordt ontvoerd en op brute wijze om het leven wordt gebracht. Vier jaar later krijgt Mack een briefje in de brievenbus met een uitnodiging om terug te gaan naar de verlaten hut waar zijn dochter is vermoord. Mack is nog steeds in diepe rouw en zijn gezin is ernstig ontwricht. Wanneer hij gehoor geeft aan de uitnodiging en de confrontatie opnieuw aangaat met de plek des onheils, heeft hij een ontmoeting met God de drie-eenheid en wordt zijn hele leven totaal op z’n kop gezet.

In een wereld waar religie steeds minder betekenis lijkt te krijgen, worstelt ‘De Uitnodiging’ met de tijdloze vraag: Waar is God in deze wereld vol onbeschrijfelijke pijn en verdriet? De antwoorden die Mack krijgt en het proces waar hij in deze ontmoeting doorheen gaat zullen je verbazen en wellicht net zo veranderen als ze hem hebben gedaan.

Vaderhart.nl organiseert hier opnieuw een tweedaagse conferentie over!

We willen het boek/film onder verdelen in vijf sessies. Bij elke sessie kijken we ook desbetreffend deel van de film. Hierbij zullen we twee sprekers hebben:

Zij zullen het thema met hun eigen verhaal nog dichterbij brengen.

 1. Het verlies - Wat is er gebeurd?
  Wat gebeurde er die dag toen Macks dochter werd ontvoerd en vermoord en hij en zijn gezin door een hel gingen. Wat gebeurde er in jouw leven toen jij dat vreselijke verlies leed. Verlies van een dierbare, verlies van identiteit, verlies van waardigheid, verlies van vriendschap. Ik kan nog wel even doorgaan met de vele rouwprocessen die ons leven kunnen binnenkomen. Hoe gaan we er mee om, durven we het te erkennen!
 2. Papa - Jouw beeld van God
  Op zeer indrukwekkende manier wordt Mack geconfronteerd met wie God eigenlijk is. Wat is jouw beeld van God? Deze confrontatie is het begin van het herstel in Macks leven.
 3. Vlucht niet weg voor je pijn. Omhels het!
  Mack komt er achter dat vechten en wegrennen niet de oplossingen zijn. Hij leert zijn onvoorstelbare pijn te omhelzen.
 4. Vergeving - Herstel door het onmogelijke heen!
  Bovenstaande drie punten brengen Mack op een punt wat voor menselijk verstand onmogelijk is, vergeving van de man die zijn dochter heeft vermoord!
 5. De finale - Het is niet jouw schuld!
  Het waren Macks woorden naar zijn dochter toen zij met heel veel schuld rondliep over de dood van haar zusje. Het zijn Gods gedachten die nog veel verder gaan dan wij misschien wel ooit kunnen bevatten. Laat je meevoeren in deze ontstellende doch majestueuze, misschien wel voor jou, onbegrijpelijke liefde van God. Hier komt alles samen!

We willen deze twee dagen zeer warm bij jou aanbevelen. Ze zullen gekenmerkt worden door rust, zegen, niet-veroordelende-liefde verbinding en vertrouwen. We willen jou bij het hart van de Vader brengen, de absolute bron voor herstel. Zijn liefde brengt herstel.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Conferentiecentrum De Glind

Postweg 65

3794 MK De Glind

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen