Gratis

Voorjaarsevent LimburgMakers en LimburgLogistiek

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Beachclub Degreez Panheel

Velkenskamp 1

6097 NN Panheel

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Op donderdag 13 juni vindt het voorjaarsevent van LimburgMakers en LimburgLogistiek plaats. Een uitgelezen mogelijkheid om uw zakelijke relaties te ontmoeten, u te laten inspireren en een kijkje te nemen bij een interessant Limburgs bedrijf; deze keer is dat Rockwool.

Aansluitend aan het voorjaarsevent vindt het LIOF festival plaats. Meer informatie daarover vindt u onderaan deze pagina.

Programma voorjaarsevent
Om 12.00 uur vertrekken we met bussen vanaf Beachclub Degreez in Panheel naar Rockwool in Roermond. Rockwool zal tijdens een uitgebreide rondleiding haar productieproces van Rockpanel én haar logistieke proces laten zien en Jos Dumoulin zal ons meenemen in het verhaal over zijn organisatie. Daarnaast zullen demissionair gedeputeerde Joost van den Akker van Economie en Kennisinfrastructuur en Tys van Elk, directeur van LIOF, spreken. Kortom, een gevarieerd en inspirerend programma! Rond 16.30 uur zijn we weer terug in Panheel.

Verzeker u van een plaats
Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor dit voorjaarsevent. Dit heeft te maken met de veiligheidsregels en het feit dat we voldoende ruimte willen overlaten voor onderlinge interactie. Doelgroep voor deze bijeenkomst zijn daarom in de eerste plaats (werknemers van) bedrijven in de maakindustrie en logistieke sector.

U kunt zich aanmelden voor het voorjaarsevent van LimburgMakers en LimburgLogistiek via de knop 'Registreer'. Eind mei ontvangt u van ons een uitgebreid programma.

Wilt u meer informatie over het LIOF festival of wilt u zich hiervoor aanmelden? Klik dan op deze link.

Heeft u vragen?
Neem dan gerust contact met ons op: +31 (0)43 328 0280.

Graag tot 13 juni!

Team LimburgMakers en LimburgLogistiek

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Beachclub Degreez Panheel

Velkenskamp 1

6097 NN Panheel

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen