Niet beschikbaar

Voorlezen: senioren met geheugenproblematiek

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Bibliotheek Waalre

Het Huis van Waalre

Koningin Julianalaan 19

5582JV Waalre

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Luisteren naar een kort verhaal en daar samen over in gesprek gaan. Dat is de opzet van deze voorleesochtenden speciaal voor senioren met lichte geheugenproblematiek of beginnende dementie.

De bibliotheek in Waalre organiseert deze ochtenden in het kader van Dementievriendelijke gemeente, een intentieverklaring waarmee Waalre heeft toegezegd om een dementievriendelijke samenleving te creëren.

Het korte verhaal vormt de basis voor een gezamenlijk gesprek; over dit verhaal of het thema. Het gesprek kan ondersteund worden met bijvoorbeeld afbeeldingen of voorwerpen.

De eerste ochtend, vrijdag 29 juni, start met een korte uitleg. Hierbij zijn ook mantelzorgers van harte welkom. Het voorlezen en de gesprekken zijn alleen met de senioren met geheugenproblematiek of beginnende dementie. De deelnemers worden tijdens het gesprek uitgenodigd hun eigen ervaringen met elkaar te delen.

Toegang is gratis en aanmelden is niet nodig.
In Het Huis van Waalre is een Grand Café aanwezig. Consumpties zijn voor eigen rekening.

Data:
29 juni, 13 juli, 27 juli van 10.00 - 11.00 uur.


Ben je nog geen lid van de bibliotheek? Volwassenen kunnen al voor €18,- per jaar een abonnement afsluiten. Daarmee heb je direct voordeel én steun je de bibliotheek. Lid worden kan eenvoudig online.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Bibliotheek Waalre

Het Huis van Waalre

Koningin Julianalaan 19

5582JV Waalre

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen