Gratis

Voorlichtingsavond Mavo en Havo

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Jos Klijnenlaan 683

683 Jos Klijnenlaan

6164 AP Geleen

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Informatieavond over onze afdelingen Mavo en Havo.

Over dit evenement

Deze informatieavond is voornamelijk bedoeld voor ouders/verzorgers van leerlingen uit groep 8. Wij informeren u over alle mogelijkheden die het Graaf Huyn College uw kind te bieden heeft. Tijdens deze avond zal de informatie vooral betrekking hebben op onze afdelingen Mavo en Havo.

De leerlingen uit groep 8 zijn uiteraard van harte welkom om aanwezig te zijn tijdens de informatieavond. Er zullen tijdens deze avond echter geen extra activiteiten voor leerlingen georganiseerd worden. Voor de leerlingen uit groep 8 worden op andere data speciale activiteiten georganiseerd. Zie hiervoor onze website en Facebookpagina.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Jos Klijnenlaan 683

683 Jos Klijnenlaan

6164 AP Geleen

Netherlands

Kaart bekijken

{ _('Organizer Image')}

Organisator Graaf Huyn College

Organisator van Voorlichtingsavond Mavo en Havo

Het GHC is gewoon een bijzondere school!

Gewoon omdat het een school voor voortgezet onderwijs is van vmbo tot en met gymnasium. Een school met lessen en lokalen, docenten en ondersteuners, met goede resultaten en met heel veel leuke leerlingen.

Maar het is ook een bijzondere school omdat de school afwijkt van andere scholen. Bijvoorbeeld door de Focusstroom. Met daarbij veel aandacht voor jouw individuele leerroute en voor jouw passie: bewegen of muziek. Bijzonder ook omdat het GHC een Technasiumstroom kent. Voor leerlingen die graag met anderen aan echte projecten willen werken. Veel aandacht is er ook voor onze leerlingen van de beroepsgerichte leerwegen die kleinschalig op een passende manier onderwijs en begeleiding krijgen.

Ontdek nog meer over onze school op deze website of maak een afspraak met één van de contactpersonen.

Het GHC wil graag met jou samen werken aan jouw toekomst!

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen