Voorlichtingsbijeenkomst Utrecht over Vennootschapsbelasting

Venster Acties en details

Uitverkocht

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Buurtcentrum Hoge Weide

Laurierweg 104

3541 BA Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Vennootschapsbelasting: vermijd rampzalige verrassingen, kom naar een van de drie voorlichtingsbijeenkomsten

Over dit evenement

Het hardnekkige misverstand over Vennootschapsbelasting : wij doen sociaal werk, dus ons kan niks gebeuren. De Belastingdienst denkt daar toch echt anders over. Hoe precies en wat kun je eraan doen? Daarover organiseert Sociaal Werk Nederland drie gratis bijeenkomsten. Adviseur Marcel Mathijssen (Sociaal Werk Nederland): ‘Wie zich hierover niet snel en goed informeert kan van een koude kermis thuiskomen.’

Tijdens deze bijeenkomsten zal Peter-Jan Tuk van het ministerie van Financiën ingaan op de vraag wanneer een sociaalwerkorganisatie VPB-plichtig is en hoe de Belastingdienst hiermee omgaat.

Daarna is het de beurt aan Hans Delleman (DUROI Belastingadviseurs), die ons bijstaat in de gesprekken met het ministerie en de Belastingdienst. Hij zal een toelichting geven op het proces dat Sociaal Werk Nederland heeft doorlopen en wat dat heeft opgeleverd. Ook hoort u hoe Sociaal Wek Nederland en DUROI u kunnen helpen bij de beoordeling en eventuele afstemming van het al dan niet VPB-plichtig zijn van uw organisatie. En natuurlijk is er volop gelegenheid om vragen te stellen aan beide deskundigen. Dus nogmaals: laat u goed informeren en kom naar een bijeenkomst.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Buurtcentrum Hoge Weide

Laurierweg 104

3541 BA Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

{ _('Organizer Image')}

Organisator Sociaal Werk Nederland

Organisator van Voorlichtingsbijeenkomst Utrecht over Vennootschapsbelasting

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen