Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud
Dit evenement is afgelopen

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

Voorpremière: Sister

VPRO

Zondag 4 november 2012 van 11:15 tot 13:00 (CET)

Voorpremière: Sister

Ticketinformatie

Type Resterend Einde Aantal
Voorpremière: Sister Uitverkocht Beëindigd Gratis  

Deel Voorpremière: Sister

Evenementgegevens

Cinema.nl organiseert in samenwerking met distributeur Cinemien een gratis voorpremière van het Zwitserse drama Sister. De voorpremière wordt op zondag 4 november gehouden in Rialto (Amsterdam).

Simon woont alleen met zijn aantrekkelijke zus Louise. Omdat Louise geen baantje vol kan houden, komt er weinig geld binnen. Om te overleven steelt Simon ski-uitrustingen van rijke toeristen, die hij vervolgens verkoopt aan kleine kinderen. Een kleine, maar winstgevende bijverdienste. Als Louise weer eens werkloos wordt, profiteert ze mee van het handeltje van Simon dat steeds beter begint te draaien. Zo wordt zij steeds afhankelijker van hem.

Sister (originele titel: L'enfant d'en haut) van Ursula Meier won de Zilveren Beer op het afgelopen International Filmfestival van Berlijn. Cinemien brengt de film vanaf 8 november in de Nederlandse bioscopen uit.

Heb je vragen over Voorpremière: Sister? Neem contact op met VPRO

Ben je geïnteresseerd in het organiseren van je eigen evenement?

Doe mee met miljoenen mensen op Eventbrite.

Log in of meld je aan

Je kunt deze tickets alleen in termijnen betalen als je een Eventbrite-account hebt. Log in of meld je aan voor een gratis account om door te gaan.