€ 10 – € 20

Voorstelling: de Mopperkont

Venster Acties en details

€ 10 – € 20

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Bibliotheek Heiloo

Westerweg 250

1852 AR Heiloo

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Potitco is weer terug in Bibliotheek Heiloo! Meneer Wiem en Marieloes spelen de voorstelling De Mopperkont, voor kinderen van 2 tot 6 jaar.

Over dit evenement

Eend wil niet meer spelen, hij moppert alleen nog maar. Of Hond Teun nu met de bal aankomt, Haan hem uitnodigt met elkaar te vliegeren of Schildpad Stof-fel samen bellen wil blazen, steeds zegt Eend: “Nee!” Zijn vrienden doen hun best om Eend op te vrolijken, maar dat lukt helemaal niet; Eend blijft maar mopperen. Ze snappen er niets van, totdat er iets bijzonders gebeurt...

Het bijzondere aan De Mopperkont is dat het totaaltheater is: een poppenkastvoorstelling én theater én muziek. Daardoor is het makkelijk voor de kinderen om vanuit hun eigen beleving te genieten van de aandoenlijke poppen en hun wereld. Het is een gezamenlijk gebeuren vol momenten om te reageren op het spel en te bewegen op de vrolijke liedjes. De Mopperkont is ook een positief verhaal met een heldere boodschap: na regen komt zonneschijn.

Let op: het aantal volwassenen dat we op veilige afstand van elkaar kunnen laten zitten, is beperkt. Daarom zijn de kaartjes te koop in combinaties van 1 volwassene met 1, 2 of 3 kinderen. Komt u hier niet mee uit, mail dan even naar info@bibliotheekheiloo.nl. De kosten van de kaartjes zijn steeds € 5,- per persoon.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Bibliotheek Heiloo

Westerweg 250

1852 AR Heiloo

Netherlands

Kaart bekijken

{ _('Organizer Image')}

Organisator Bibliotheek Heiloo

Organisator van Voorstelling: de Mopperkont

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen