Voorstelling: Die ik ben

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

't Trefpunt Voorthuizen

25 Roelenengweg

3781 BA Voorthuizen

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
In een wereld waarin realiteit lijkt plaats te maken voor zelfgecreëerde virtualiteit, is Die Ik Ben een oproep tot echtheid.

Over dit evenement

DIE IK BEN – muziektheater – za 4 april 2020 aanvang 20.00 uur

Kirsten Benschop met Derk Groen op gitaar en darboeka

Zaterdag 4 april is de muzikale voorstelling ‘Die Ik Ben’ te zien in het Trefpunt in Voorthuizen. Deze voorstelling, die onderdeel uitmaakt van een landelijke tour, zoomt in op wie we zijn in dit digitale tijdperk. Na afloop van de voorstelling kan gezellig worden nagepraat onder het genot van een lekker drankje. Kom ook naar het Trefpunt op za 4 april 2020! Aanvang 20.00 uur, zaal open: 19.30 uur. Kaarten à € 10,00 zijn vanaf nu online te reserveren via:

Over de voorstelling

In een wereld waarin realiteit lijkt plaats te maken voor zelfgecreëerde virtualiteit, is Die Ik Ben een oproep tot echtheid. En dus duikt Kirsten, met de nodige (zelf)spot, in het ingewikkelde gangenstelsel van ons brein. Waarom doen we wat we doen en zeggen we wat we zeggen? Waarom vinden we het moeilijk om eerlijk en oprecht te zijn en doen we ons voor als iemand die we misschien wel helemaal niet zijn? Intussen voelen we ons verre van gelukkig en dempen we onze onrust en eenzaamheid door te zoeken naar voortdurende afleiding en een bezoekje aan de zoveelste therapeut.

In Die Ik Ben is Kirsten meer zichzelf dan ooit tevoren. Hoe blijft zij overeind in een dik-ik tijdperk waarin geluk een doel op zich is geworden en waarin haar leven geregeerd wordt door aandacht en erbij willen horen? Breindenken, keuzestress, relaties, burn-out, social media, zelfhulpboeken en meer: het komt allemaal voorbij. Die Ik Ben rekent af met dromen over morgen en mijmeren over gisteren, want is het leven niet eenvoudiger als je de realiteit accepteert zoals die is? En is contact niet wezenlijker als je je gekend weet zoals je écht bent? Hardop (onder)zoekend, zingend, verhalend en poëtisch zet Kirsten, begeleid door Derk Groen op gitaar en darboeka, een herkenbare, relativerende, afwisselende voorstelling neer. Zie ook: www.k-ontour.nl

Credits: Tekst, spel, zang: Kirsten Benschop. Muziek, gitaar, darboeka: Derk Groen. Speladvies: Margreet Blanken. Productie: K’onTour Theater

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

't Trefpunt Voorthuizen

25 Roelenengweg

3781 BA Voorthuizen

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen