Voorstelling: Er was weer... Doornroosje (4+)

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Bibliotheek Nieuw Waldeck

141 Rossinilaan

2551 MR Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Festival de Betovering is terug in bibliotheek Nieuw Waldeck met de voorstelling: Er was weer... Doornroosje

Over dit evenement

Iedereen kent het sprookje Doornroosje: Als Doornroosje wordt geboren beledigen haar ouders de boze heks. Als wraak zal iedereen 100 jaar slapen. Pas als ze gekust wordt, wordt ze weer wakker. En leefde iedereen nog lang en…

Maar wacht eens even, wat gebeurde er daarna? Hoe ziet een land er uit waar 100 jaar geslapen is? Waar de tijd stil heeft gestaan en de technologie je in heeft gehaald? Wat heb je allemaal gemist in die 100 jaar?! Doornroosje heeft zoveel gemist dat ze besluit om alles in te halen. De dagen kunnen haar niet lang genoeg duren. Ze wil nooit meer slapen! Ze wil voor altijd wakker blijven, want slapen is zo saai! Maar kan je altijd wakker blijven? Wie is er dan om mee te spelen? En gaat dat misschien ook ooit vervelen?

Theatergroep THINK!

Met energie, humor en muzikaliteit vertelt THINK! wat er gebeurde na “en toen leefden ze nog lang en gelukkig”. Marc Nochem en Angelique Dorrestijn maken korte voorstellingen, waar de energie vanaf spat. Ze hebben ook niet veel nodig om het publiek mee te nemen in de lachwekkende avonturen van Doornroosje, Roodkapje of Sneeuwwitje na de ‘ze leefden nog lang en gelukkig’.

Datum en tijd

Maandag 19 oktober, aanvang 10.30 uur

Reserveren

Reserveren is verplicht en kan via de reserveringsknop onderaan de pagina. In verband met een beperkt aantal plaatsen verzoeken wij om met niet meer dan één volwassenen te komen. Graag bij het reserveren het juiste ticket aanklikken (kind of volwassenen).

Bibliotheek Den Haag organiseert weer verschillende activiteiten in de bibliotheken. Uw veiligheid is belangrijk. We zorgen er dan ook voor dat u 1,5 meter afstand kunt houden, en treffen aanvullende hygiëne- en beschermingsmaatregelen. Het is verplicht om te reserveren, omdat een beperkt aantal mensen tegelijk in de bibliotheek kan zijn.

Bij binnenkomst zullen wij informeren naar uw gezondheid. Bent u verkouden, heeft u keelpijn of koorts? Blijf thuis! In dat geval graag afmelden, telefonisch of via e-mail. Zo blijft het beperkte aantal plaatsen gevuld.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Bibliotheek Nieuw Waldeck

141 Rossinilaan

2551 MR Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen