Voorstelling: er was weer...Doornroosje

Venster Acties en details

Uitverkocht

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Bibliotheek Nieuw Waldeck

141 Rossinilaan

2551 MR Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Iedereen kent het sprookje Doornroosje, maar wat gebeurt er eigenlijk na die 100 jaar?

Over dit evenement

Iedereen kent het sprookje Doornroosje: Als Doornroosje wordt geboren beledigen haar ouders de boze heks. Als wraak zal iedereen 100 jaar slapen. Pas als ze gekust wordt, wordt ze weer wakker. En leefde iedereen nog lang en…

Maar wacht eens even, wat gebeurde er daarna? Hoe ziet een land er uit waar 100 jaar geslapen is? Waar de tijd stil heeft gestaan en de technologie je in heeft gehaald? Wat heb je allemaal gemist in die 100 jaar?! Doornroosje heeft zoveel gemist dat ze besluit om alles in te halen. De dagen kunnen haar niet lang genoeg duren. Ze wil nooit meer slapen! Ze wil voor altijd wakker blijven, want slapen is zo saai! Maar kan je altijd wakker blijven? Wie is er dan om mee te spelen? En gaat dat misschien ook ooit vervelen?

Een leuke voorstelling voor alle kinderen vanaf 4 jaar en hun ouders!

Over THINK!

Theatergroep THINK bestaat uit Angelique Dorrestijn en Marc Nochem. Marc en Angelique hebben al eerder samengewerkt bij Theatergroep Dries en Voorstelling in de Klas. Deze samenwerkingen bevielen zo goed dat ze besloten een theatergroep op te richten om hun krachten te bundelen. En voilà, daar is Theatergroep THINK!

Datum en tijd

Maandag 18 oktober 2021, aanvang 10:30 uur

Reserveren

Reserveren is verplicht en kan via de knop hieronder. Bezoek aan een voorstelling in een bibliotheek is onder begeleiding: kinderen én hun ouders of begeleiders reserveren kaartjes.

De Betovering

Deze voorstelling is onderdeel van Internationaal kunstfestival voor de jeugd De Betovering. Kijk voor het hele programma op www.debetovering.nl

Uw veiligheid is belangrijk. We houden ons aan alle geldende coronamaatregelen. Het is verplicht om te reserveren. Blijf thuis als u symptomen hebt die kunnen wijzen op besmetting met het coronavirus, zoals verkoudheid, koorts en hoesten.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Bibliotheek Nieuw Waldeck

141 Rossinilaan

2551 MR Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

{ _('Organizer Image')}

Organisator Bibliotheek Den Haag

Organisator van Voorstelling: er was weer...Doornroosje

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen