€ 5 – € 7,50

Voorstelling "Het geheim van opa's oude eik"

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Dance-Point Dance Masters

Havenstraat 305d

1271GD Huizen

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Op zondagmiddag 15 juli 2018 gaan alle kinderen van de Beweegkriebels, Beweegplezier vanaf 4!, Kids I en Kids II een voorstelling geven tussen 15:00 - 17:00 uur.

De voorstelling gaat over "Het geheim van opa's oude eik".

Opa is met de kinderen het bos in gegaan en heeft ze verteld dat er diep in het bos een hele oude eik staat. Het is niet zomaar een oude eik, het is een magische boom die een groot geheim heeft. Wow...dat is spannend!

De kinderen willen deze boom maar wat graag zien, maar om de boom te kunnen vinden moeten ze eerst goed kijken, luisteren en ruiken.

Na lang speuren hebben ze de oude eik gevonden en klimmen en klauteren er flink op los. Maar echt magsich of bijzonder is de boom niet vinden de kinderen. Totdat opa uitlegt dat er in deze boom allemaal geheime kamers zijn. Om bij deze kamers te komen moeten ze eerst de deur vinden. Opa legt uit dat ze goed hun oren, ogen en neus moeten gebruiken en een toverspreuk moeten zeggen, dan zal de deur vanzelf zichtbaar worden.


Zimmerdiezim, zimmerdizam, zimmerdizeur, open voor ons de deur.

Al snel vinden ze de ingang en kunnen ze naar binnen. Zoveel deuren, zoveel kamers, zoveel te zien en te beleven.....Ga je mee?

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Dance-Point Dance Masters

Havenstraat 305d

1271GD Huizen

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen