Voorstelling 'Hoogvlieger' door Harry Piekema

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Bibliotheek Nieuw Waldeck

141 Rossinilaan

2551 MR Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Een bijzondere voorstelling in bibliotheek Nieuw Waldeck, door Harry Piekema.

Over dit evenement

Op vrijdag 16 oktober speelt Harry Piekema de voorstelling Hoogvlieger in bibliotheek Nieuw Waldeck. Met als leidraad het verhaal van Icarus en zijn geniale vader Daedalus duikt Harry Piekema in de rijkheid van de Griekse myrthologie. Verassend, luchtig, humorvol en actueel. Komt u kijken?

Hoogvlieger

Icarus wil hoger vliegen dan hij kan, losgezongen van de werkelijkheid in het verlangen alles te kunnen. Daedalus is een alleskunner, architect en kunstenaar, maar raakt gevangen in zijn eigen bouwsel, een labyrint. Een theatrale vertelling met een vaste structuur en opbouw, maar geen vaste tekst. Elke avond anders, meer vrijheid dan een uitgeschreven monoloog. Een persoonlijke voorstelling met de spanning van nu. Want het thema van Icarus en Daedalus is heel actueel.

Harry Piekema

Harry Piekema is een Nederlandse acteur, televisiepresentator, stemacteur, toneelspeler en regisseur. Het meest bekend werd hij door zijn rol als supermarktmanager ‘Henk van Dalen’ in de reclamespotjes van Albert Heijn, waarvoor hij de Gouden Loeki won. Daarnaast speelde hij nog verschillende filmrollen en was hij de voice-over van De Nieuwe Wildernis.

Datum en tijd

Vrijdag 16 oktober, aanvang 19.00 uur

Reserveren

Reserveren is verplicht.

Bibliotheek Den Haag organiseert weer verschillende activiteiten in de bibliotheken. Uw veiligheid is belangrijk. We zorgen er dan ook voor dat u 1,5 meter afstand kunt houden, en treffen aanvullende hygiëne- en beschermingsmaatregelen. Het is verplicht om te reserveren, omdat een beperkt aantal mensen tegelijk in de bibliotheek kan zijn.

Bij binnenkomst zullen wij informeren naar uw gezondheid. Bent u verkouden, heeft u keelpijn of koorts? Blijf thuis! In dat geval graag afmelden, telefonisch of via e-mail. Zo blijft het beperkte aantal plaatsen gevuld.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Bibliotheek Nieuw Waldeck

141 Rossinilaan

2551 MR Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen