Voortman PV jaarvergadering 2023

Venster Acties

Voortman PV jaarvergadering 2023

Beste collega, meld je nu aan!

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

Hangar 10 Vliegveldweg 345 7524 PT Enschede Netherlands

Kaart en routebeschrijving

Zo werkt het

Over dit evenement

  • 4 uren
  • eTicket voor mobiel

Op D.V. vrijdagavond 10 maart staat de jaarvergadering weer op het programma. Dit wordt hopelijk de eerste van vele thema jaarvergaderingen waarbij er geprobeerd wordt de vergadering zo kort mogelijk te houden én de rest van de thema-avond, deze eerste keer het thema vliegveld, in te vullen met de nodige hapjes en drankjes. Geheel in lijn met het thema is het adres Hangar 10, Vliegveldweg 345, 7524 PT Enschede.

Jullie zijn hiervoor van harte uitgenodigd.

Vanaf 19.30 ben je (met je partner) welkom en staat er een welkomstdrankje klaar. We proberen stipt om 20:00 uur de jaarvergadering te openen, wees dus op tijd! Het bestuur zal je bijpraten over een aantal noodzakelijke zaken zodat je op de hoogte bent van de ontwikkelingen binnen de Voortman personeelsvereniging voor het komende jaar! Vanaf 20:30 uur zullen de verschillende stands en het buffet open gaan en wordt iedereen uitgenodigd zich te laten verrassen door diverse koks. Om ongeveer 23:30 uur hopen wij de avond weer af te sluiten.

Meld je (met je partner) nu aan voor deze gezellige avond! Inschrijven is mogelijk t/m zaterdag 17 februari!

Vergeet ook niet om alvast om de datum voor het kinderuitje in de agenda te zetten: zaterdag 9 september!

Met vriendelijke groet,

De bestuursleden (Cora Agteresch, Jan Willems, Jan Schulenburg, Gerard Rolleman, Rianne van den Dijk, Gerben Koers en Wiljan Koster)

Afbeelding van evenement
Afbeelding van evenement
Afbeelding van evenement