Gratis

Voorziening in bediening (Seminar)

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Bolstrastraat 8

8 Bolstrastraat

4251 LK Werkendam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Voorziening in bediening (Seminar) 11 sept 13:00 uur

Over dit evenement

Voorziening in bediening

Op de zaterdagmiddag tijdens de Greater Faith Conference zal er een speciale seminar zijn voor voorgangers, oudsten, leiders van bedieningen en kerken en mensen die een kerk/bediening willen starten. Het thema zal zijn: voorziening en bediening.

Het is belangrijk dat leiders van kerken en bedieningen leren om God te geloven voor financiën en voorziening, zodat ze kunnen doen waar God hen voor geroepen heeft zonder dat ze gehinderd worden door een gebrek aan financiën. Tijdens deze seminar gaan we er op in hoe je dat doet. Tom de Wal, Michiel Koelewijn en Johan Toet zullen spreken en er is ook gelegenheid om vragen te stellen.

Let op: alleen voor voorgangers, oudsten, leiders van bedieningen & mensen die concrete plannen hebben om een kerk of bediening te starten.

Datum: 11 september van 13:00-17:00

Lukas 22:35 ‘Toen ik jullie uitzond zonder geldbuidel, reistas en sandalen, kwamen jullie toen iets tekort?’ ‘Niets!’ antwoordden ze.

De seminar is 11 september van 13:00 tot 17:00

Reserveer een gratis ticket via de onderstaande knop.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Bolstrastraat 8

8 Bolstrastraat

4251 LK Werkendam

Netherlands

Kaart bekijken

Organisator Frontrunners Ministries

Organisator van Voorziening in bediening (Seminar)

Frontrunners is een bediening onder leiding van Tom en Femke de Wal. De missie die God aan hen gegeven heeft is om ‘frontrunners’ op te richten (n.a.v. 1 Korinthe 9:24). Dit oprichten bestaat uit zowel het bereiken van mensen, als mensen toerusten die volledig voor Gods Koninkrijk gaan en wandelen in hun roeping en bestemming.

De visie die God heeft gegeven om dit doel te bereiken is door een compleet platform te bouwen waarop allerlei manieren mensen bereikt en toegerust worden.

Houd ook onze Facebook pagina in de gaten om zo direct al het nieuwe onderwijs en updates te kunnen volgen.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen