Voorzitterswissel VNO-NCW Twente

Venster Acties

Voorzitterswissel VNO-NCW Twente

Voorzitterswissel VNO-NCW Twente en kennismaking directeur VNO-NCW Midden

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

Landhuishotel De Bloemenbeek Beuningerstraat 6 7587 LD De Lutte Netherlands

Kaart en routebeschrijving

Zo werkt het

Over dit evenement

Programma:

16.00 - 16.30 uur inloop

Vanaf 16.30 uur voorzitterswissel met aansluitend informeel samen om afscheid te nemen en welkom te heten.

Vanaf 1 juli treedt de volgende versoepeling in werking. Bijeenkomsten tot 100 personen zijn weer mogelijk, met inachtneming van de richtlijnen van het RIVM.

Het wordt de hoogste tijd dat we elkaar weer gaan zien, echter wel in een veilige omgeving!

Wij nodigen je van harte uit op woensdag 8 juli vanaf 16.00 uur bij De Bloemenbeek in De Lutte. Deze middag staat in het teken van afscheid en kennismaking.

Na een periode van bijna 13 jaar legt Hans Kroeze de voorzittershamer van VNO-NCW Twente neer. Sinds oktober 2007 heeft hij deze hamer met verve gehanteerd en onze belangen behartigd zoals dat een voorzitter betaamt. Tijdens deze bijeenkomst bedanken we hem voor zijn inzet.

Daarnaast stellen we deze middag zijn -beoogd- opvolger aan je voor: Michel ten Hag. Michel is directievoorzitter van Ten Hag Makelaars & Financiële Dienstverleningsgroep. Wij zijn blij dat Michel de kar in Twente wil gaan trekken en zien uit naar een succesvolle samenwerking. Conform de statuten ontvangen leden een mail met daarin de officiële voordracht en mogelijkheid tot het indienen van tegenkandidaten.

Ook bij VNO-NCW Midden is een directiewissel geweest: Karel Heijink heeft het stokje overgenomen van Ron van Gent. Karel zal deze middag ook aanwezig zijn om kennis te maken.

We zien jullie graag op 8 juli om Hans Kroeze een gepast afscheid te geven en Michel ten Hag en Karel Heijink warm welkom te heten!